VIDEO. Kā atrast īsto jau pirmajā randiņā? Skaidro speciāliste

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Socionikas konsultante un pasniedzēja Evija Čeprova viesojās raidījumā “Kad viņas satiekas”, kur dalās savās domās par iepazīšanās procesu. Evija uzsver - lai saprastu, vai cilvēks ir īstais, reizēm pietiek pat ar vienu randiņu. Viņa norāda, ka jau pirmajā tikšanās reizē ir iespējams nojaust, vai starp abiem cilvēkiem ir īstā ķīmija un saderība.

Iepazīšanās un attiecību veidošana bieži vien var šķist sarežģīta un izaicinoša, taču Evija Čeprova uzsver, cik svarīgi ir pārvarēt sākotnējos aizspriedumus un bailes. “Ja gribi atrast savu īsto, tad ir tikai jādara un jāreģistrējas iepazīšanās portālos. Ej uz randiņiem un tiec tam pāri, jo mēs jau visi iedomājamies: “Ārprāts, mani tur ieraudzīs, ko tagad padomās?”

Es parasti saku, ka ir jāpārvar riebums un jāaiziet uz pirmo randiņu, jo ir jāsajūt tas cilvēks un kā tu juties viņam blakus. Pa gabalu attiecības neveidojas, attiecības veidojas apsēžoties blakus, un tikai tad tu vari sajust - ir vai nav. Es domāju, ka ieklausoties savās sajūtās, mēs ļoti labi varam saprast, vai ir vai nav īstais. Nav jau jādod nezin cik iespēju. Ir jābūt pragmatiskam un ļoti jātic savai iekšējai sajūtai. Jāuzdod jautājums - vai man ir labi, vai nav labi ar to cilvēku?

Man dažreiz saka, ka es esmu zem tupeles. Uz ko es atbildu, ka jūtos brīnišķīgi un labi iekārtojusies zem tupeles. Man ir ļoti labi un nav jāizlemj kādi jautājumi, kuros es neorientējos. Mazāk klausīties, ko saka citi cilvēki, un vairāk uzticēties sev. Šie cilvēki nav tavā vietā un nezina, kā tu jūties ar to otru blakus,” komentē Evija Čeprova.



Ģimene

“Vai zināji, ka septembris ir ģimeņu maltīšu mēnesis, kas sniedz lielisku iespēju arī Latvijā iedibināt jaunu tradīciju tām ģimenēm, kas šo faktu nezināja, jo pirmsākumi meklējami ASV,” raksta extension.usu.edu.

Svarīgākais