Jelgavā hokejistam ar slidu pārgriež kaklu

Hokeja kluba «Zemgale/JLSS» vārtsargs Reinis Repšs vakar treniņa laikā guva nopietnu traumu – viņam ar slidu sagriezts kakls, ziņo portāls ZZ.lv.

Komandas vadība vēl neprognozē, kad spēlētājs varētu būt atkal ierindā, taču spēlētāja stāvoklis pašlaik ir stabils.

Komandas direktors Ģirts Pommers informē, ka trauma gūta, vienam no uzbrucējiem "ejot uz vārtiem": "Parasti vārtsargi ir tie, kas ir visvairāk aizsargāti un reti gūst traumas. Šoreiz vienkārši gadījās neveiksmīga epizode, jo ar vārtsarga ekipējumu viss bija kārtībā."

Šovakar, kad jelgavnieki sāks Latvijas čempionāta spēles, vārtos stāsies Kristaps Krūze. Komandas vadība pašlaik neprognozē, kad R.Repšs varētu atkal turpināt treniņu un spēļu procesu. "Viņa stāvoklis ir stabils," piebilst Ģ.Pommers.

Viņš uzteic komandas spēlētājus, kas arī sniedza biedram pirmo palīdzību, bet pēc tam devās uz slimnīcu, lai vajadzības gadījumā ziedotu asinis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģiona pārstāve Rita Dobriņina stāsta, ka asiņošanu izdevies apturēt uz vietas. "Sportists aizvests uz Jelgavas slimnīcu, kur brūce aizšūta un veiktas citas nepieciešamas manipulācijas," piebilst ārste.

Ekonomika

Šosezon stāsies spēkā jaunas prasības ziemas riepām, un no 1.decembra ceļu satiksmē varēs izmantot tikai tādas ziemas riepas, kas marķētas ar "kalna un sniegpārsliņas" apzīmējumu, aģentūrai LETA pavēstīja Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD).

Svarīgākais