Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Ekonomika \ Pasaulē

Nācis klajā Šakiras un Riannas kopīgās dziesmas pikantais video

Šakiras koncerts Ņujorkā © Scanpix/AFP

Ar jaunu albumu šogad atgriežas kolumbiešu dziedātāja Šakira, kura pirmo albuma singlu ierakstījusi kopā ar slaveno barbadosiešu izcelsmes dziedātāju Riannu- dziesmas video abas dziedātājas redzamas seksīgos tērpos un kopīgās pikantās darbībās.

Kopš 13.janvārī iznāca Šakiras jaunais singls "Can't Remember to Forget You" jeb "Nevaru atcerēties tevi aizmirst", kas ierakttīts sadarbībā ar Riannu, fani ar nepacietību ir gaidījuši video izlaišanu- un beidzot tas ir klāt! Pašreiz publicētais dziesmas video ir viens no populārākajiem youtube.com, kur to noskatījušies jau vairāk kā 52 miljoni cilvēku visā pasaulē.

Dziesma ir ieturēta tropiskās noskaņās un video abas dziedātājas redzamas seksīgos tērpos, kā arī smēķējot cigārus un pat maigojoties. Šakira jaunajā albumā sola nomainīt līdšinējo deju un popa skanējumu pret poproka stilu, ar ko sākusi savas gaitas mūzikā. Šis būs jau desmitais Šakiras albums, kam dots pašas mākslinieces vārds- "Shakira". Tiek prognozēts, ka tas tiks izlaists šī gada marta beigās.