Strauji krīt benzīna cena

© F64 Photo Agency

Sekojot iepirkuma cenu kritumam, "Neste Latvija" samazina mazumtirdzniecības cenu benzīnam par trīs santīmiem litrā un dīzeļdegvielai par santīmu litrā, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmumā.

"Neste Latvija" tīklā 95.markas benzīna cena samazināta no 95,7 santīmiem līdz 92,7 santīmiem litrā, bet dīzeļdegvielai - no 95,7 santīmiem litrā līdz 94,7 santīmiem litrā.

Iepirkuma cenu samazinājumu ir ietekmējis degvielas cenas kritums pasaules biržās.

Pēc pusstundas 95.markas benzīna cenu par trīs santīmiem un dīzeļdegvielas cenu par vienu santīmu samazināja arī "Statoil". 95.markas benzīns tagad maksā 93,9 santīmus, bet dīzeļdegviela - 95,9 santīmus.

Pēdējo reizi benzīna cena tika samazināta 25.oktobrī.

Šopavasar 95. un 98.markas degvielas cenas sasniedza rekordu, kas noturējās 15 dienas. "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena tolaik bija 1,059 lati.

Pēdējo reizi benzīna cenas par santīmu kāpa 10.septembrī.

Ekonomika

Vai “airBaltic” pērk lidmašīnas, lai tās izīrētu citiem? Šāds jautājums sociālajos tīklos sastopams bieži, kopš nacionālā aviokompānija paziņoja, ka no nākamā gada papildu lidmašīnas tiks izīrētas aviācijas gigantam “Lufthansa Group”. Par to, ko šis darījums nozīmē lidsabiedrībai un iedzīvotājiem, plašāk vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.