DnB Nord banka mainīs nosaukumu

Šī gada 11. novembrī, piektdien plānots mainīt DnB Nord bankas nosaukumu – turpmāk tā tiks saukta par DNB banku, atklāj bankas valdes priekšsēdētājs Andris Ozoliņš.

Jau gadu DnB Nord bankas vienīgais akcionārs ir lielākā norvēģu banka DnB NOR, līdz ar to nolemts pāriet uz vienotu zīmolu visās 20 valstīs, kur strādā DnB NOR, intervijā izdevumam Bizness & Baltija atzīst Ozoliņš.

Viņš piebilst, ka zīmola maiņas process jau ir iesācies, un līdz šim būtiskākā uzmanība veltīta tam, lai pārmaiņas skaidrotu kredītiestādē strādājošajiem.

Līdz ar zīmola maiņu iecerēts tirgū ieviest vairākus jaunus produktus, no kuriem daļa būs pieejama jau 11.novembrī, bet pārējie šī gada beigās vai nākamā gada sākumā. Viens no plāniem paredz multivalūtu bankomātu uzstādīšanu, kuros varēs izņemt ne tikai latus, bet arī eiro un dolārus. Tāpat plānots piedāvāt jaunu depozīta produktu – ieguldījumus norvēģu kronās. Tāpat būs pieejams tāds pakalpojums kā DNB Plus, ar kura palīdzību Latvijas filiāles klienti varēs atklāt rēķinus Norvēģijā, Lietuvā vai Igaunijā.

Svarīgākais