"Lidl" meklē vairāk nekā 30 jaunus kolēģus, solot algu no 1050 līdz 1190 eiro

© Dmitrijs Suļžics/MN

Eiropas lielākais mazumtirgotājs “Lidl”, turpinot sava veikalu tīkla attīstību Rīgā, aicina pievienoties topošā Pleskodāles “Lidl” veikala komandai. Lai arī jaunais veikals Remtes ielā 21, pie K. Ulmaņa gatves, vēl tiek būvēts, ņemot vērā “Lidl” jauno darbinieku apmācības programmas prasības, vairāk nekā 30 kolēģu lielās veikala komandas veidošana sākas jau tagad.

Veikala darbiniekiem stundas algas likme ir noteikta EUR 6,50, kas nozīmē, ka bruto samaksa mēneša beigās būs robežās no 1050 līdz 1190 eiro.

Veikalā strādājot, iespējams iegūt dažādus bonusus, piemēram - transporta kompensāciju, apmeklētības bonusu un citus, kas kopā veido līdz pat 190 eiro mēnesī, kā arī augstāku algu pēc nostrādāta gada. Nav arī mazsvarīgi, ka visiem “Lidl” darbiniekiem viņu dzimšanas dienas ir apmaksātas brīvdienas.

Darbs Pleskodālē tiek piedāvāts rīta maiņā no 6.00 līdz 14.00 un vakara maiņā no 13.30 līdz 23.00.

“Lidl” piedāvā iespēju izvēlēties 20, 30 vai 40 darba stundas nedēļā.

Pēc pārbaudes laika beigām visi veikalā strādājošie saņem labu veselības apdrošināšanu, kā arī optikas kompensāciju līdz 75 eiro, ja tāda nepieciešama. Tāpat arī visiem “Lidl” darbiniekiem vienmēr pieejamas bezmaksas jurista, finansista un psihologa konsultācijas.

Svarīgākais