Pasaules mēroga Indijas uzņēmums “Tech Mahindra” meklē darbiniekus Latvijā

© Publicitātes foto

Uzņēmums “Tech Mahindra” (NSE: TECHM), vadošais pasaules mēroga tehnoloģiju konsultāciju un digitālo risinājumu sniedzējs dažādu nozaru uzņēmumiem, meklē darbaspēku Latvijā. “Tech Mahindra” aicina darbā vietējos talantus, vienlaikus nodrošinot augstas kvalitātes pakalpojumus klientiem visā pasaulē.

Lai stiprinātu uzņēmuma Biznesa apstrādes pakalpojumu (BPS) piedāvājumu reģionā, “Tech Mahindra” piedāvā vairākas vakances. Darbā tiek aicināti klientu atbalsta profesionāļi ar nīderlandiešu, zviedru, vācu, somu, norvēģu, dāņu un poļu valodas zināšanām, kā arī komandu koordinatori, komandu vadītāji un kvalitātes analītiķi. Šiem amatiem nav nepieciešama iepriekšēja pieredze. Vakances tiek piedāvātas pretendentiem ar pamatzināšanām darbā ar datoru un labām problēmu risināšanas spējām, kas vērstas uz klientu vēlmēm orientētu pieeju.

“Uzņēmuma “Tech Mahindra” apņemšanās pieņemt darbā Latvijas talantus apliecina mūsu vēlmi veicināt attīstību starptautiskā līmenī ar daudzpusīgu kompetenci, jo mūsu komanda ir mūsu lielākā vērtība. Izmantojot tehnoloģiju sniegtās priekšrocības, mēs vēlamies palīdzēt saviem klientiem strauji paplašināt biznesa darbību un gūt panākumus. Mēs aicinām pieteikties kandidātus, kuri vēlas kļūt par daļu no iekļaujošas komandas, kuras pamatā ir inovācijas, izcilība un kopīga izaugsme,” norāda Birendra Sen, “Tech Mahindra” Biznesa procesu pakalpojumu vadītājs.

Pievienošanās uzņēmumam “Tech Mahindra” potenciālajiem darbiniekiem sniedz vairākas priekšrocības. “Tech Machindra” ir starptautiski novērtēts uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 145 000 profesionāļu no vairāk nekā 70 dažādām valstīm, kas apkalpo vairāk nekā 1100 klientus. Potenciālajiem darbiniekiem tiks nodrošināta pasaules līmeņa darba vide un sadarbības pieredze. Papildu konkurētspējīgam atalgojumam darbiniekiem Latvijā tiek nodrošināta augstākās kvalitātes privātā medicīniskā apdrošināšana, OVP (obligātā veselības pārbaude), karjeras izaugsmes iespējas un atbalstoša darba vide. “Tech Mahindra” hibrīda darba modelis nodrošina darba-privātās dzīves līdzsvaru, ļaujot darbiniekiem attīstīties gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē.



“Tech Mahindra” ar nepacietību gaida talantīgus cilvēkus, kuri ir gatavi kļūt par daļu no komandas un veicināt uzņēmuma izaugsmi reģionā. Ieinteresētie kandidāti aicināti sūtīt savu CV uz LatviaRMG@techmahindra.com.

“Tech Mahindra” nodrošina plašu pakalpojumu klāstu, tostarp konsultācijas, informācijas tehnoloģijas, uzņēmuma lietojumprogrammas, biznesa procesu pakalpojumus, inženiertehniskos pakalpojumus, tīkla pakalpojumus, klientu pieredzes un dizaina pakalpojumus, AI un analīzi, kā arī mākoņa un infrastruktūras pakalpojumus. Tas ir pirmais Indijas uzņēmums pasaulē, kam piešķirts Ilgtspējīgu tirgu iniciatīvas “Terra Carta” zīmogs par aktīvu vadošo lomu, lai radītu klimatam un videi labvēlīgu nākotni. “Tech Mahindra” ir daļa no “Mahindra Group”, kas dibināta 1945. gadā un ir viena no lielākajām un cienītākajām daudznacionālajām uzņēmumu federācijām. Plašāka informācija pieejama mājaslapā https://techmahindra.com.

Ekonomika

Latvijas pārvades sistēmas operators AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) līdz 2034.gadam elektroenerģijas pārvades sistēmas attīstībā plāno ieguldīt 444,85 miljonus eiro, tostarp 82,12 miljonus eiro līdzfinansēs Eiropas Savienības (ES) fondi, aģentūru LETA informēja AST pārstāvji.

Svarīgākais