LDz izsludinājis apspriedi ar piegādātājiem par 60 jaunu dzelzceļa sliežu piegādi līdz trīs miljoniem eiro

© MN

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izsludinājis apspriedi ar piegādātājiem par 60 jaunu dzelzceļa sliežu piegādi, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Plānots, ka piegādātājam būs jānodrošina 60 "E1" tipa dzelzceļa sliežu piegāde, savukārt sliežu piegādes termiņš būs trīs mēneši pēc līguma parakstīšanas, norādīts iepirkuma nolikuma projektā pirms iepirkuma apspriedes.

Nolikuma projektā norādīts, ka LDz plānotā kopējā līgumcena ir līdz trīs miljoniem eiro bez pievienotās vērtības nodokļa, papildinot, ka līgumcenai ir informatīvs raksturs.

Savukārt apspriedes ar piegādātājiem mērķis ir nodrošināt ieinteresēto piegādātāju iespējas iepazīties ar plānotā iepirkuma pamatnosacījumiem, apzināt ieinteresēto piegādātāju spējas nodrošināt iepirkuma priekšmetam atbilstošu piedāvājumu saskaņā ar pasūtītāja izstrādāto tehnisko specifikāciju un saņemt ieinteresēto piegādātāju priekšlikumus iepirkuma dokumentācijas pilnveidei, norādīts apspriedes noteikumos.

Apspriede ar piegādātājiem paredzēta tikai elektroniskā veidā - rakstveidā. Savukārt potenciālajiem piegādātājiem komentārus un priekšlikumus jāsniedz līdz 2024.gada 25.janvārim.

Plānots, ka iepirkumu izsludinās šomēnes.