Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Apmeklētājiem durvis ver pirmais un vienīgais ""Apple" premium partner" veikals Baltijā!

Atvēršanas dienā visām „Apple” ierīcēm tiks piemērota 10% atlaide, kā arī atsevišķiem produktiem spēkā būs īpašais piedāvājums. Turklāt jaunā veikala pirmie 100 apmeklētāji 20.janvārī saņems 50 eiro vērtas „iDeal” dāvanu kartes, kuras varēs izmantot jau tajā pašā dienā. Uzņēmuma komanda apzinās, ka atvēršanas dienā būs liels apmeklētāju pieplūdums, tāpēc jau 9 no rīta pie veikala skan mūzika, tiek pasniegta tēja un izklaidēta rindā gaidošā publika. © Ģirts Ozoliņš/F64

Kompānija „iDeal”, kas ir oficiālais „Apple” produkcijas izplatītājs, 20.janvārī Rīgā, Brīvības ielā 31 durvis ver pirmajam un vienīgajam “„Apple” premium partner” veikalam Baltijā. Kopumā pasaulē ir tikai septiņi šāda koncepta „Apple” veikali.

Pirms durvju vēršanas plašam apmeklētāju lokam, ceturtdienas vakarā noritēja svinīga jaunā veikala prezentācija. „iDeal” Latvijas filiāles vadītājs Nikolajs Zaikins paziņoja: „Mēs esam ieguldījuši milzīgu darbu veikala izveidošanā un iekārtošanā. Nekas no šeit redzamā nav nejaušība, bet gan pārdomāta un centīga darba rezultāts, lai katram veikala apmeklētājam radītu iespēju saņemt šeit tieši to, ko viņš vēlas, - arī tad, ja pats apmeklētājs nezina, ko viņam vajag.”

Ģirts Ozoliņš/F64

Sekojot „Apple” konceptam, ka visam ir jābūt viegli atrodamam un saprotamam, veikala iekārtojums ir izveidots tā, lai pircējam būtu viegli orientēties ne tikai piedāvāto ierīču, bet arī aksesuāru klāstā. Jāuzsver, ka veikala interjers seko „Apple” izstrādātajām vadlīnijām - pat grīdas flīzes ir tieši tādas pašas kā citos augstākā līmeņa veikalos, kur tirgo „Apple” produkciju. Kā arī mēbeles izgatavotas šī zīmola atzītās ražotnēs.

Ģirts Ozoliņš/F64

„IDeal” veikala personāls ir augsta līmeņa profesionāļi, kuri zina visu par „Apple” produkciju - viņi ne tikai palīdzēs piemeklēt konkrētajam cilvēkam vispiemērotāko ierīci, bet sniegs augsta līmeņa papildu servisu, piemēram, datu pārnesi no vecās un jauno ierīci. Vienlaikus tiek piedāvāts ierīču remonta serviss, apmācība un lietoto preču atpakaļ uzpirkšana.

Ģirts Ozoliņš/F64

Īpaši piedāvājumi un risinājumi ir arī mazā un vidējā biznesa pārstāvjiem.

Līdz šim un turpmāk “„Apple” premium reseller” koncepta „iDeal” veikali ir atvērti TC „Spice” Lielirbes ielā, TC „Riga Plaza” Mūkusalas ielā, TC „Akropole Rīga” Maskavas ielā, TC „Akropole Alfa” Brīvības gatvē. Savukārt pirmais „IDeal” veikals Brīvības ielā 40, kas tika atvērts pirms 15 gadiem ir slēgts. Šo veikalu aizvietos jaunais premium partner klases veikals ielas pretējā pusē.

Ģirts Ozoliņš/F64