DelfinGroup pēc atjaunošanas atklāj Latvijā lielāko interneta veikalu pārbaudītu lietotu preču tirdzniecībai

© Publicitātes foto

DelfinGroup atklāj atjaunoto interneta veikalu lietotu un pārbaudītu preču tirdzniecībai – veikals.banknote.lv. Tas būs lielākais aprites ekonomikas interneta veikals ar pārbaudītām lietotām, mazlietotām un jaunām precēm ne vien Latvijā, bet arī visas Baltijas mērogā. Tajā jau šobrīd ir pieejamas vairāk nekā 40 000 preču un to klāsts katru dienu tiek atjaunināts un papildināts.

“Atjaunotais Banknote interneta veikals ir unikāls risinājums Latvijas tirgū, jo tajā var gan iegādāties lietotas, mazlietotas un jaunas kvalitatīvas preces, gan arī pārdot mums savas preces. Banknote iespējami ērtākā un drošākā veidā realizē preces nonākšanu no pārdevēja līdz pircējam. Preces, pirms nonākt tirdzniecībā, tiek rūpīgi pārbaudītas un vajadzības gadījumā atjaunotas, tāpēc mēs uzņemamies par tām atbildību arī pēc pārdošanas un piedāvājam 24 mēnešu garantiju. Jāmin, ka daudzas pārdošanā esošas preces ir pilnīgi jaunas, piemēram, precei ir tikai atvērts iepakojums, un tā pie mums ir nonākusi nelietota,” skaidro DelfinGroup valdes priekšsēdētājs Didzis Ādmīdiņš.

Būt tur, kur cilvēkiem tas ir nepieciešams, ir viens no DelfinGroup galvenajiem attīstības principiem, tādēļ, paralēli Banknote filiāļu tīkla paplašināšanai un pakalpojumu pilnveidošanai, uzņēmums aktīvi attīsta digitālos kanālus. Interneta veikalā veikals.banknote.lv ir pieejama plaša mobilo telefonu, datoru, viedpulksteņu, mājlietu un sadzīves tehnikas izvēle. Īpaši izceļama ir juvelierizstrādājumu kategorija, kur atrodamas arī jaunas un sabiedrībā zināmu zīmolu dārglietas un aksesuāri. Katrs pārdošanā esošais juvelierizstrādājums tiek profesionāli sagatavots - notīrīts, vajadzības gadījumā restaurēts, kā arī visiem dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem ir Latvijas proves biroja sertifikāts. Banknote interneta veikalā ir atrodamas arī slavenā Rīgas pilsētas lombarda preces, kuras ieinteresēs ikvienu ekskluzīvu vai antīku lietu cienītāju: 19. gs. Francijas zelta monētas, zīmolu pulksteņi un aksesuāri ar dārgakmeņiem, mākslas un interjera priekšmeti, Rīgas porcelāna rūpnīcas servīzes u. c.

"Atjaunotā interneta veikala veidošanā mūsu profesionāļu komanda ir ieguldījusi savu ilggadējo pieredzi un zināšanas, lai klientam iepirkšanās procesu padarītu intuitīvi vienkāršu, drošu un ērtu. Tā ir plaša, klientu atzinīgi novērtēta tirdzniecības platforma, kur vienuviet pieejamas preces no Banknote veikaliem visā Latvijā. Jau tagad interneta veikalam ir vairāk nekā 20 tūkstoši apmierinātu klientu, un kopā ar DelfinGroup komandu ar gandarījumu vērojam, ka šis skaitlis ar katru dienu pieaug!" turpina D. Ādmīdiņš.

Zīmola Banknote lombardu tīkls un interneta veikals ir kļuvis par vienu no vadošajiem lietotu, mazlietotu un jaunu preču tirdzniecības kanāliem Latvijā, kas iedzīvotājiem visā valstī palīdz apmainīties ar lietām, gūt finansiālu labumu un atbalstīt lietu otrreizēju izmantošanu. Atkārtota preču izmantošana ir ļoti efektīvs veids, kā mazināt nevajadzīgu patēriņu un pārmērīgu dabas resursu izsaimniekošanu, kā arī palīdz cilvēkiem ietaupīt un efektīvāk rīkoties ar saviem finanšu resursiem.