Autotransporta direkcijas vadītājs: Esmu pats gatavs aiziet no amata

© Oksana Džadana/F64

Autotransporta direkcijas (ATD) valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš intervijā aģentūrai LETA atklāj, ka vajadzības gadījumā ir gatavs arī atkāpties no amata. "Šogad vasaru es vēl neesmu redzējis," teic Godiņš.

Kristiāns Godiņš uzsver, ka ATD un viņa kolēģi ir darījuši visu maksimāli iespējamo, lai viss izdotos. "Mūsu interesēs ir, lai viss process būtu korekts, lai tiktu ievērots Publiskā iepirkuma likums. Mēs nevaram ieiet kā veikalā un izvēlēties vienu vai otru pārvadātāju pēc savas patikas, ir iepirkuma likums, kas paredz kārtību, kādā iepirkums tiek organizēts. Tā ir sacensība, kas ir ļoti sīva, intereses ir ļoti lielas un uzņēmumi sīvi konkurē. Viena daļa uzņēmumu neapzinās to, ka neviena lote vai tīkla daļa nav garantēta kādam uz 100 gadiem. Sacensība ir ļoti sīva - uzvar viens, pārējie zaudē, un tajā brīdī, protams, ir liela neapmierinātība," saspringto situāciju pasažieru pārvadājumu nozarē atklāj Kristiāns Godiņš.

Vajadzības gadījumā viņš ir gatavs arī aiziet pats no amata. "Tā nav centrālā problēma. Ja tas palīdzētu risināt situāciju, tad aizietu jau šodien.

Ja ir kāds, kas ir gatavs darīt vairāk un labāk, tad lai tā būtu, jo šogad es vasaru vēl neesmu redzējis,

bilda Kristiāns Godiņš.

Ekonomika

Banka "Citadele" pirmdien, 7.oktobrī, sāks augstākās prioritātes nenodrošināto obligāciju pirmā laidiena publisko piedāvājumu 10 līdz 35 miljonu eiro apmērā, teikts bankas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Svarīgākais