Lielo nodokļu parādnieku saistības pret valsti novembra sākumā bijušas 153 miljoni latu

Kopumā 190 uzņēmumi un privātpersonas, kuru parādi budžetam pārsniedz 300 000 latu, 1.novembrī valsts budžetam bija palikuši parādā 153,1 miljonu latu, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) elektroniskajā datubāzē pieejamā informācija.

Šā gada 1.novembrī lielākā parādniece ar 4,41 miljonu latu bijusi SIA "Applied Researches", otrajā vietā ar 4,18 miljonu latu parādu VID ierindojis SIA "Angir", bet trešajā vieta bijusi SIA "Būve Interiors 1", kuras parāds budžetam bijis 3,82 miljoni latu.

Ceturtajā vietā ar 2,83 miljonu latu parādu novembra sākumā bijis Jurijs Šabaļins, piektajā vietā ar 2,69 miljonu latu parādu bijis Guntars Kramēns, bet sestajā vietā ar 2,68 miljonu latu saistībām pret valsti VID ierindojis Andreju Danengiršu.

Septītajā vietā novembra sākumā ar 2,63 miljonu latu parādu bijusi SIA "Metalex", astotajā ar 2,61 miljonu latu saistībām ierindota SIA "Snok", devītajā vietā ir Vjačeslavs Muhins ar 2,28 miljonu latu parādsaistībām, bet desmitajā vietā ar 2,24 miljonu latu parādu ierindots Ēriks Mingazetdinovs.

Kopumā 42 uzņēmumu un privātpersonu saistības pret valsti novembra sākumā pārsniedza viena miljona latu robežu.

Nodokļu parādnieku sarakstā VID ierindojis arī SIA "Standart degviela", SIA "Zemgales metāls", "Rīgas elektromašīnbūves rūpnīcu" u.c.