Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Svarīga informācija tiem, kuri ikdienā izmanto "Bolt" aplikāciju

© REUTERS/SCANPIX/LETA

No šodienas visiem "Bolt", Eiropas vadošās transporta platformas, lietotājiem būs iespējams mobilajā lietotnē izmantot jaunu funkciju, lai uzstādītu vairākas pieturvietas pirms galamērķa.

Pēc lietotāju pieprasījuma, transporta pakalpojumu platforma "Bolt" savā mobilajā lietotnē ir ieviesusi jaunu funkciju, kas atļauj braucieniem pievienot papildus pieturvietas. Šāda iespēja klientiem ir pieejama ar jaunāko lietotnes "Bolt" versiju. Klienti, kas meklē vajadzīgo galamērķi, adreses lodziņa labajā pusē redzēs nelielu “+” zīmi, kuru nospiežot, iespējams braucienam izveidot papildus pieturas punktus. Vienā braucienā lietotājs var izvēlēties līdz pat trim pieturām, no kurām pēdējā ir ceļojuma galamērķis.

“Mums ir svarīgi attīstīties, tāpēc uzklausot klientu vēlmes, esam ieviesuši jaunu funkciju - iespēju norādīt vairākas pieturvietas, tādejādi veicinot kopbraukšanu un ļaujot lietotājiem izvēlēties sev piemērotāko maršrutu. Arī nākotnē mēs turpināsim pilnveidot aplikāciju, lai padarītu to pēc iespējas draudzīgāku ikvienam,” komentē Kārlis Ķezberis, "Bolt" Latvija reģionālais vadītājs.

Papildus pieturvietas jāizvēlas piesakot braucienu, jo jaunā funkcija ļauj pasažieriem uzreiz redzēt cenas braucieniem ar vairākām pieturām. Uzsākot braucienu, autovadītājs redzēs izvēlēto maršrutu ar visām pieturvietām savā "Bolt" lietotnes kartē.

Jaunā "Bolt" funkcija "Android" un iOS programmatūru lietotājiem tika pakāpeniski ieviesta jau sākot no 14. janvāra un paredzēts, ka 21. janvārī šī funkcija būs pieejama visiem mobilās aplikācijas lietotājiem.