Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Kurā no Baltijas valstu galvaspilsētām par degvielu šonedēļ varējām maksāt mazāk?

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Rīgā pagājušajā darba nedēļā bija novērojams 95.markas benzīna cenas kritums, savukārt Tallinā un Viļņā benzīna cena bija stabila.

Dārgākais benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā saruka par 0,7% - līdz 1,334 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājā par 0,8% un bija 1,264 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šonedēļ nemainījās un arī šajā piektdienā maksāja 1,204 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena pakāpās par 0,9% - līdz 1,124 eiro par litru.

Tallinā degvielas cenas "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šonedēļ nebija svārstības - litrs benzīna Igaunijas galvaspilsētā, tāpat kā nedēļu iepriekš, maksā 1,389 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,349 eiro par litru.

Autogāzes cena arī šajā nedēļā bijusi stabila visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās. Litrs autogāzes Rīgā arī šajā piektdienā maksāja 0,575 eiro, Tallinā - 0,629 eiro, bet Viļņā - 0,519 eiro par litru.