Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Solot 4000 eiro algu, VM meklē Rīgas psihiatrijas centra vadītāju

© SCANPIX

Veselības ministrija (VM) izsludinājusi atklātu konkursu uz Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra valdes priekšsēdētāja amatu, solot atalgojumu 4025 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas, informēja ministrijā.

VM kandidātiem izvirzījusi virkni dažādu prasību, tostarp, lai kandidētu, nepieciešama otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība medicīnā, kā arī vismaz trīs gadu pieredze vairāku struktūrvienību vai funkciju vadībā lielā vai vidēji lielā uz pakalpojumu sniegšanu orientētā uzņēmumā.

Tāpat tiek sagaidīta praktiskā darba pieredze tādu jautājumu risināšanā, kas attiecas uz kapitālsabiedrības attīstību, darbības stratēģijas īstenošanu, administratīvo un pārmaiņu vadību, kā arī izpratne par publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldību un darbību, nevainojama reputācija un citas prasības.

Lai piedalītos amata konkursā, kandidātam līdz 2019.gada 27.maijam jāiesniedz nepieciešamie dokumenti VM Personāla un dokumentu pārvaldības departamentā vai tie jānosūta uz oficiālo ministrijas elektroniskā pasta adresi.