Slēgs 1,67 miljonus latu vērtu līgumu par biznesa inkubācijas pakalpojumu sniegšanu

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) slēgs 1,67 miljonus latu vērtu līgumu ar SIA "BSM konsultanti" par biznesa inkubācijas pakalpojumu sniegšanu Rīgas reģionā.

Kā liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja interneta mājaslapā, LIAA izsludinātajam konkursam par biznesa inkubācijas pakalpojumu sniegšanu bija pieteikušies divi pretendenti.

Līgums tiks slēgts, lai īstenotu darbības programmas "Uzņēmējdarbība un inovācijas" papildinājuma aktivitāti "Biznesa inkubatori".

Uzņēmumam "BSM Konsultanti" būs jānodrošina biznesa inkubācijas pakalpojumu sniegšana jauniem mikro, mazajiem un vidējiem komersantiem Tukumā, Ogrē, Limbažos un šo pilsētu rajonu vietējās pašvaldībās.

Sākotnēji LIAA novērtētā paredzamā līguma kopējā vērtība bija par 4000 latu lielāka nekā "BSM konsultanti" piedāvātā.

Uzņēmums "BSM konsultanti" izveidots 1996.gadā, un tas sniedz konsultāciju, juridisko konsultāciju un kvalitātes sistēmu audita pakalpojumus.

Ekonomika

Demogrāfijas rādītāji iezīmē nākotnes pensionāru ainu drūmās krāsās. Jau pēc 25 gadiem, šodienas darbinieks, dodoties pelnītā atpūtā, pensijā saņems tikai trešdaļu no vidējās algas valstī. Atrast naudu, lai izmaksātu pensijas, valstij būs grūti. Taču ar saviem šī brīža lēmumiem valsts grib apsolīt maksāt vēl vairāk. Latvijas Televīzijas raidījums “de facto” ziņo, ka 1% pārnese uz 1. pensiju līmeni četru gadu laikā papildinās speciālo budžetu par 616 miljoniem eiro, bet par atmaksu nākotnē skaidras vīzijas nav.

Svarīgākais