Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

"airBaltic" nākamgad sāks lidot uz diviem jauniem galamērķiem

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Latvijas lidsabiedrība airBaltic nākamgad ieviesīs divus jaunus maršrutus. 14. maijā sāksies lidojumi no Rīgas uz Sočiem, bet 16. aprīlī – arī uz Kaļiņingradu. Abi jaunie maršruti piedāvās ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Baltijas valstīm un Krievijas ar ērtiem savienojumiem Rīgā.

airBaltic maršrutu tīklu pārvaldes vecākais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: „Mēs esam priecīgi pievienot Sočus un Kaļiņingradu mūsu maršrutu kartei, palielinot nākamā gada jauno galamērķu skaitu līdz septiņiem. Abi šie maršruti stiprinās biznesa un tūrisma saites starp Krieviju un Latviju, kā arī radīs ērtus un jaunus savienojumus ar Eiropas un Skandināvijas lidostām.”

“Nākamajā vasarā Soči un Kaļiņingrada būs starp 2018. gada FIFA Pasaules kausa futbolā spēļu mājvietām, tādēļ jaunais savienojums caur Rīgu piedāvās ērtas ceļošanas iespējas tiem, kuri plāno apmeklēt šo čempionātu,” piemetina Reiss.

airBaltic veiks lidojumus no Rīgas uz Sočiem divas reizes nedēļā, bet uz Kaļiņingradu - sešas reizes nedēļā. Lidojuma ilgums uz Sočiem būs 3 stundas un 10 minūtes, bet uz Kaļiņingradu - 55 minūtes. Vienvirziena biļetes cena uz Sočiem ir no 99 eiro, bet uz Kaļiņingradu - no 29 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un apkalpošanas maksu.

Ekrānšāviņš

2018. gada vasaras sezonai airBaltic pievienojusi Malagu (Spānija), Lisabonu (Portugāle), Splitu (Horvātija), Bordo (Francija) un Gdaņsku (Polija). Pilns Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.coml

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, piedāvājot ērtus savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.