Uzņēmumu "Coffee Inn" pamet vienīgais valdes loceklis

© Scanpix

Kafijas veikalu tīkla "Coffee Inn" pārvaldošā uzņēmuma SIA "Coffee Inn" valdi pametis tās vienīgais valdes loceklis Laurīns Nartauts, liecina "Firmas.lv" informācija.

Aģentūrai LETA to apstiprināja arī "Coffee Inn" Lietuvas biroja pārstāvis Nids Ķuberis. Viņš gan nevarēja komentēt Nartauta izvēli atstāt kompāniju, bet norādīja, ka patlaban Nartauta vietā uzņēmuma valdē iecelta valdes locekļa pienākumu izpildītāja Kristina Stanionīte.

"Kamēr neatradīsim kādu amatam atbilstošu kandidātu, "Coffee Inn" Latvijā vadīs Lietuvas "Coffee Inn" menedžere Stanionīte," atzīmē Ķuberis.

Nartauts lēmumu atstāt uzņēmumu nekomentē.

"Coffee Inn" ir starptautiska kafijas veikalu ķēde, kam patlaban pieder 23 kafejnīcas Lietuvā un desmit Latvijā.

Kā liecina "Firmas.lv", "Coffee Inn" kafejnīcu tīklu Latvijā pārvalda SIA "Coffee Inn". Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 1,06 miljoni eiro, kas ir par 69% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 631 348 eiro. Pērn pieauguši "Coffee Inn" zaudējumi - no 43 787 eiro 2012.gadā līdz 183 250 eiro 2013.gadā.

SIA "Coffee Inn" dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Coffee Inn" pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajai kompānijai "Keturi kambariai".

Ekonomika

Labklājības ministrija (LM) strādā pie risinājumiem, kas ļautu pārtikas atbalstu un pamata materiālo palīdzību maznodrošinātajiem nodrošināt līdz 2026.gadam, primāri fokusējoties uz sociāli vismazāk aizsargātām iedzīvotāju grupām, aģentūrai LETA pavēstīja Finanšu ministrijā (FM).