Sāksies lielo izmēru apavu ziedošanas un maiņas dienas

© Scanpix

No šodienas līdz sestdienai notiks lielo izmēru apavu ziedošanas un maiņas dienas, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja akcijas rīkotāja, lielo izmēru apavu veikala "Apavi 40+" pārstāve Ilona Eizengrauda.

Viņa norāda, ka šī būs jau piektā reize, kad notiek šī akcija. Apavu maiņas un ziedošanas dienu mērķis ir sniegt iespēju cilvēkiem, kuriem, iespējams, nav pietiekamu līdzekļu to iegādei, tikt pie jaunām kurpēm vai zābakiem, kā arī taupīt resursus, lai vēl izmantojamas lietas nenokļūst atkritumos.

Ikkatrs interesents, kuram mājās ir mazlietoti vai jauni liela izmēra apavi - sieviešu, tikai sākot no 40.izmēra, bet vīriešu tikai no 46. izmēra -, kas ir iegādāti, bet patlaban kādu iemeslu dēļ vairs netiek valkāti, šīs akcijas laikā varēs atnest uz veikalu "Apavi 40+", kas atrodas Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 38, ziedot vai apmainīt tos pret citiem labdarības apaviem.

Tāpat kā iepriekšējās reizēs, visi apavi, kuri nebūs atraduši jaunu īpašnieku, tiks nodoti labdarības veikalam "Otrā elpa". Katrs klients, kurš atnesīs apavus labdarībai, saņems nelielu dāvanu no lielo izmēru apavu veikala "Apavi 40+", kā arī šajās dienās izmantojamu īpašu atlaidi jaunās rudens un ziemas kolekcijas apavu iegādei.

Līdz šim jau notikušajās ziedošanas dienās kopumā ir ziedoti 556 apavu pāri, no tiem pie jauniem saimniekiem devušies 409 pāri, bet 147 pāri tika ziedoti labdarības veikalam "Otrā elpa".