ASTROLOĢIJA: Kā mēs mīlam - izrēķini pats!

Pavasaris jau sāk jaukt prātus un sirdis. Īstais laiks, lai parunātu par mīlestību, flirtu, aizraušanos un to, kas piemīt katram cilvēkam – seksualitāti.Seksualitāte ietekmē mūsu pašsajūtu, un to ievēro (vai neievēro) apkārtējie. Mēs esam piedzimuši ar atšķirīgu seksualitātes devu, tāpēc nav pareizu un nepareizu attiecību vai kanonu, kā izturēties, kā iekarot vai kā ļauties attiecībām.

Nav vērts par kat­ru ce­nu se­vi mai­nīt ti­kai tā­lab, lai at­bil­stu kā­da ci­ta priekš­sta­tiem par sek­sī­gu cil­vē­ku un mē­ģi­nā­tu spē­lēt šā­du sa­vai bū­tī­bai pre­tē­ju lo­mu.

As­tro­lo­gi ne­ļaus sa­me­lo­ties, ka par sek­su­ali­tā­ti «at­bild» gal­ve­no­kārt as­tro­lo­ģis­kie pa­ra­met­ri, bet arī nu­me­ro­lo­ģi­jai ir ko teikt. Tā­pēc, ne­daudz pa­ci­pa­ro­jot, ša­jā tes­tā «Prak­tis­kās As­tro­lo­ģi­jas» la­sī­tā­ji va­rēs uz­zi­nāt, ko par jums vai par­tne­rim pie­mī­to­šo sek­su­ālo po­ten­ci­ālu lie­ci­na skait­ļi.

Ie­tei­kums – iz­la­sī­to uz­tve­riet kā ce­ļa rā­dī­tā­ju vis­pār­īgās ten­den­cēs, ne­vis kā ab­so­lū­to pa­tie­sī­bu! Tests pie­dā­vā ie­spē­ju la­bāk iz­prast se­vi un mī­ļo­to cil­vē­ku un mu­di­na mek­lēt kom­pro­mi­su abiem pie­mē­ro­tā­ka­jam in­tī­mās uz­ve­dī­bas mo­de­lim. Ie­spē­jams, ie­gū­tie re­zul­tā­ti lie­ci­nās, ka la­bāk no­lū­ko­ta­jam cil­vē­kam mest lī­ku­mu un pat ne­sākt vi­ņu lenkt. Pat ja ne­gri­bas ti­cēt tes­ta re­zul­tā­tiem, par to vis­maz var pa­do­māt...

Nu­me­ro­lo­ģis­kais ap­rē­ķins: dzim­ša­nas die­nas, mē­ne­ša un ga­da skait­ļos vis­i ci­pa­ri ir jā­sa­skai­ta un, ja ne­pie­cie­šams, sum­mā ie­gū­tais re­zul­tāts jā­re­du­cē līdz vien­ci­pa­ra skait­lim. Tā­dē­jā­di tiek ie­gūts dzī­ves ce­ļa skait­lis.

Pie­mērs: jūs in­te­re­sē­jo­šā cil­vē­ka dzim­ša­nas da­ti ir 12.07.1973.: 1+2+0+7+1+9+7+3=30=3+0=3. Tā­tad dzī­ves ce­ļa skait­lis ir 3.

Šā­dā vei­dā ap­rē­ķi­na arī sa­vu dzī­ves ce­ļa skait­li.

Kat­ram skait­lim ir savs skaid­ro­jums:

1 – skan­da­lo­zā dzie­dā­tā­ja Lē­di­ja Gā­ga

Pat­stā­vīgs, ne­at­ka­rīgs, ak­tīvs, dros­mīgs, ori­ģi­nāls, am­bi­ci­ozs un grū­ti ie­tek­mē­jams cil­vēks. Vie­ni­nieks ir par se­vi pār­lie­ci­nāts, vi­ņam nav ie­mes­la ne­ti­cēt sev, un dau­dziem tā šķiet spil­gtas sek­su­ali­tā­tes pa­zī­me. Šis cil­vēks ar sa­vu ķer­me­ņa va­lo­du de­mon­strē paš­pār­lie­ci­nā­tī­bu un ne­at­ka­rī­bu. Vi­ņu var sa­lī­dzi­nāt ar gra­ci­ozu sav­va­ļas dzīv­nie­ku, pat vi­ņa acu ska­tiens spēj ap­burt, viņš sa­vu sek­su­ali­tā­ti ne­slēpj, bet iz­ceļ, pie­mē­ram, ar ap­ģēr­bu. To­mēr jā­ņem vē­rā, ka in­tī­mās at­tie­cī­bās Vie­ni­nieks mēdz būt ego­ists, vi­ņam rūp pa­ša bau­da, un viņš vē­las sa­ņemt par­tne­ra uz­ma­nī­bu. Vai par­tne­rim arī kaut kas pa­liek? Diez vai Vie­ni­nieks par to aiz­do­mā­jas. Cil­vē­kam ar dzī­ves ce­ļa skait­li 1 pa­tīk iz­rā­dīt ini­ci­atī­vu, ie­ka­rot, viņš ne­lab­prāt pa­cieš, ja to da­ra kāds cits, un pre­to­jas, ka kāds uz­tiepj sek­su­ālas at­tie­cī­bas pre­tē­ji vi­ņa gri­bai, vēl­mēm un in­te­re­sēm. Tad pat mā­jie­nus par to, ka va­rē­tu uz­sākt kā­du mī­las in­tri­gu, viņš ne­no­vēr­tēs at­sau­cī­gi. Vi­ņam sekss no­zī­mē kār­tē­jo ie­spē­ju pa­rā­dīt sa­vu spē­ku, va­ru un ie­tek­mi.

2 – ame­ri­kā­ņu pop­dī­va Ma­don­na

Ko­man­das spē­lē­tājs. Drau­dzīgs, smalk­jū­tīgs, laipns cil­vēks, kurš cen­šas iz­vai­rī­ties no strī­diem un kon­flik­tiem. Tīk klu­sa un mie­rī­ga ģi­me­nes dzī­ve un ēr­tī­bas, un par sa­vē­jiem Div­nieks stā­vēs un kri­tīs. Vi­ņam ir va­ja­dzī­ga mī­les­tī­ba, rū­pes un sa­prat­ne. Cil­vē­kam ar dzī­ves ce­ļa skait­li 2 sva­rī­ga ir ga­rī­gā un dvē­se­lis­kā sa­ska­ņa, ko­pī­gas in­te­re­ses ar par­tne­ri un psiho­lo­ģis­kais kom­forts. Ja tā vis­a di­vu cil­vē­ku star­pā nav, arī Div­nie­ka sek­su­ali­tā­te var no­līst pa­grī­dē. Ja vis­i ie­priekš mi­nē­tie no­sa­cī­ju­mi at­tie­cī­bās ir, tad Div­nieks gul­tā spēj sa­rī­kot īs­te­nu ugu­ņo­ša­nu. Vi­ņa sek­su­ali­tā­te un sek­su­ālais po­ten­ci­āls bie­ži vien nav uz­krī­tošs, tā­pēc Div­nie­ka uz­ve­dī­bu in­tī­mos ap­stāk­ļos var no­vēr­tēt ti­kai em­pī­ris­ki. Viņš ir maigs un uz­ma­nīgs pret par­tne­ra vēl­mēm. Kā no­rā­dī­ju­ši da­ži nu­me­ro­lo­gi, cil­vēks ar dzī­ves ce­ļa skait­li 2 ne­re­ti ir ki­nes­tē­ti­ķis, tā­pēc vi­ņam ne­pie­cie­šams ciešs, tak­tils kon­takts, pie­skā­rie­ni, ilg­sto­ša mai­go­ša­nās un glās­ti. Ie­spē­jams, tā­lab Div­nie­kam (gan vī­rie­tim, gan sie­vie­tei) mē­dzot pa­tikt par­tne­ris, kurš at­brī­vo­jies no ap­ma­to­ju­ma uz ķer­me­ņa.

3 – spā­ņu glez­no­tājs, sir­re­ālists un ek­scen­tri­ķis Sal­va­dors Da­lī

Trij­nieks ir eks­tra­verts, dzī­ves­prie­cīgs op­ti­mists. Māk­sli­nie­cis­ka per­so­nī­ba. Pa­tīk ska­ļas kom­pā­ni­jas un prot iz­bau­dīt to, kas vi­ņam ir. Pie­lū­dzē­ju vi­ņam ne­trūkst. Mek­lē­jot īs­to, ro­man­tis­ko un ide­ālo mī­les­tī­bu, mēdz bie­ži mai­nīt par­tne­rus, vei­do mī­las trij­stū­rus un ci­tus at­tie­cī­bu «ģeo­met­ris­kus ķer­me­ņus», tā­pēc var ras­ties priekš­stats, ka Trij­nieks ir viegl­prā­tīgs un ne­pa­stā­vīgs. Tā­du ie­spai­du pa­stip­ri­na Trij­nie­ka flir­tē­ša­na un ko­ķe­tē­ša­na, bez kā vi­ņam grū­ti dzī­vot. Tiem, ku­rus Trij­nieks ir sa­val­dzi­nā­jis, nāk­sies pie­ciest vi­ņa sān­so­ļus. Ta­ču kad Trij­nieks ir ie­mī­lē­jies, viņš pil­nī­bā pie­der sa­vam kais­les ob­jek­tam un ir gā­dīgs un ie­jū­tīgs par­tne­ris. Trij­nie­kam pa­tīk sek­su­āli eks­pe­ri­men­ti, un par­tne­rus viņš mai­na arī tā­pēc, ka grib pa­mē­ģi­nāt kaut ko ne­bi­ju­šu. Viņš ir tāds kā Kris­to­fors Ko­lumbs sek­sā. Trij­nieks prot skais­ti ru­nāt (arī gul­tā), tā­pēc par­tne­ris vi­ņam daudz ko pie­dod, pat krāp­ša­nu. Ne­re­ti Trij­nieks kļūst par sa­vas sek­su­ali­tā­tes upu­ri, jo bie­ži vien ne­spēj iz­vei­dot no­tu­rī­gas un no­piet­nas at­tie­cī­bas. Sie­vie­tes var arī būt viegl­prā­tī­gas vē­ja­grāb­sles, bet vī­rie­ši Trij­nie­ki vai nu re­tāk ap­pre­cas, vai arī ģi­me­ni iz­vei­do vai­rā­kas rei­zes.

4 – viens no sla­ve­nā­ka­jiem re­ži­so­riem Vu­dijs Al­lens

Čet­ri­nieks gar zvaig­znēm ne­grāb­stās, drī­zāk jau no­nes tās no de­be­sīm uz ze­mes. Ār­ēji vi­ņu ir grū­ti dē­vēt par sek­su­āli pie­vil­cī­gu. Sa­tie­kot cil­vē­ku, ar ku­ru Čet­ri­nieks vē­lē­tos vei­dot at­tie­cī­bas, viņš var būt at­tu­rīgs un mī­les­tī­bā at­zī­ties ti­kai pēc il­ga ko­pā pa­va­dī­ta lai­ka. Vai arī ne­at­zī­ties ne­kad, kaut arī par­tne­ri pār­bau­dī­jis, ko­pā ejot gan caur ūde­ni, gan ugu­ni. Čet­ri­nie­ka sek­su­ali­tā­te ir, hmm... sa­rež­ģī­ta. Pir­ma­jā vie­tā vi­ņam ir darbs, nu, bet mei­te­nes, bet mei­te­nes – pēc tam... Ot­ra­jā vie­tā – diez­gan vec­mo­dī­gie priekš­sta­ti par to, kā­pēc va­ja­dzīgs sekss. Čet­ri­nieks uz­ska­ta, ka mī­lē­ties va­jag, lai ra­dī­tu pēc­nā­cē­jus un tur­pi­nā­tu dzim­tu. Jau­nī­bā gan šā cil­vē­ka dum­pi­nie­cis­kā da­ba var gūt virs­ro­ku, un tad viņš ne­res­pek­tēs ne­kā­dus aiz­lie­gu­mus un ste­reo­ti­pus. Tad cil­vēks ar dzī­ves ce­ļa skait­li 4 var iz­mē­ģi­nāt vi­su pēc pilns prog­ram­mas – ne ti­kai vi­su vei­du in­tī­mās at­tie­cī­bas, bet arī dau­dzus par­tne­rus. Ja viņš kaut rei­zi iz­ju­tīs vil­ša­nos, tad at­grie­zī­sies pie sa­viem kon­ser­va­tī­va­jiem uz­ska­tiem un sākt do­zēt sek­sa dau­dzu­mu sa­vā dzī­vē.

5 – par sek­sī­gā­ko at­zī­tā ak­tri­se An­dže­lī­na Džo­li­ja

Ne­mie­rīgs, mai­nīgs, dzī­ves­prie­cīgs, rī­ko­jas im­pul­sī­vi. Va­ja­dzī­gi dau­dzi un da­žā­di ie­spai­di. Ti­kai tā Piec­nieks spēj dzī­vot piln­asi­nī­gi. Piec­nie­ku ne­drīkst ie­ro­be­žot, ja tā no­tiks, viņš no par­tne­ra aiz­bēgs. Vi­ņam ir daudz pie­lū­dzē­ju, jo Piec­nie­ka ār­ējie do­tu­mi ir vi­li­no­ši, kār­di­no­ši un tos ne­var ne­pa­ma­nīt. Cil­vēks ar dzī­ves ce­ļa skait­li 5 sa­vu ār­kār­tī­gi spē­cī­go sek­su­ali­tā­ti de­mon­strē gan ar iz­ska­tu, gan di­vat­nē, in­tī­ma­jās at­tie­cī­bās. Vi­ņam ir ba­gā­ta pie­re­dze un viņš sek­sā gūst pa­tie­su bau­du. Vi­ņu bez pār­spī­lē­ju­ma var dē­vēt par sek­sa gard­ēdi. Ar uz­ti­cī­bu Piec­nieks gan ne­var le­po­ties. Vi­ņam ne­mi­tī­gi va­ja­dzī­gi jaun­i ie­spai­di, un, ja būs «pār­ēdies» par­tne­ri, tad do­sies me­dī­bās pēc ci­ta, vēl ne­ie­pa­zī­ta upu­ra. Ja pa­stā­vī­gu at­tie­cī­bu nav, Piec­nieks bez pro­blē­mām var sa­mek­lēt par­tne­ri vie­nas nakts sa­ka­riem. Piec­nie­kam pa­tīk daudz ce­ļot, un kat­rā pil­sē­tā vi­ņam var būt savs sir­dsā­ķī­tis. Ag­rāk tā rak­stu­ro­ja jūr­nie­kus – sak’, kat­rā os­tā vi­ņiem pa mei­te­nei. Starp Piec­nie­kiem var būt sa­mē­rā daudz bi­sek­su­āļu, un cil­vēks ar dzī­ves ce­ļa skait­li 5 bie­žāk ne­kā ci­ti var uz­sākt sek­su­ālas at­tie­cī­bas ar ci­tas ra­ses un na­ci­ona­li­tā­tes pār­stāv­jiem.

6 – «cie­tais rieksts» ak­tie­ris Brūss Vi­liss

Seš­nieks ir at­bil­dīgs, al­tru­is­tisks cil­vēks. Ja viņš ap­pre­cas vai dzī­vo sta­bi­lās part­ner­at­tie­cī­bās, tad par pa­ma­tu uz­ska­ta mī­les­tī­bu. Viņš ne­grib mai­nīt par­tne­ri, ir vien­mī­lis. Seš­nieks gan­drīz ne­kad ne­kļūst ne­uz­ti­cīgs par­tne­rim, jo uz­ska­ta, ka tas nav ētis­ki, tas sā­pi­nās ot­ru. Tur­klāt viņš ir ļo­ti pie­sar­dzīgs un īs­ti at­klā­jas ti­kai tiem, ku­riem ab­so­lū­ti uz­ti­cas. Mī­les­tī­ba un ģi­me­ne Seš­nie­kam ir svē­ta, viņš ne­šau­bī­gi šīs vēr­tī­bas ir ga­tavs aiz­stā­vēt. Ār­ēji šis cil­vēks dau­dziem šķiet sek­su­āli pie­vil­cīgs, un viņš prot iz­man­tot sa­vus vi­zu­ālos do­tu­mus. Ta­ču tas ne­no­zī­mē, ka Seš­nieks ir sav­tīgs. Vi­ņam ir sva­rī­gi, lai dzī­vē viss bū­tu har­mo­nis­ki. Cil­vē­ki ar dzī­ves ce­ļa skait­li 6 sek­su mēdz iz­man­tot gan kā pā­ta­gu, gan kā kliņ­ģe­ri. Ja par­tne­ris vi­ņu nav sa­rūg­ti­nā­jis, tad in­tī­ma­jās at­tie­cī­bās Seš­nieks par to pa­tei­cas, pil­nī­bā at­do­do­ties ot­ram. Ja par­tne­ris ir, pēc Seš­nie­ka do­mām, sa­grē­ko­jies, tad viņš in­tī­mās at­tie­cī­bas var iz­man­tot, lai so­dī­tu sa­vu mī­ļo­to cil­vē­ku. Tā uz­ve­das gan vī­rie­ši, gan sie­vie­tes.

7 – ki­no­zvaig­zne smu­ku­lī­tis Džo­nijs Deps

Uz­ti­cams, no­slēgts, sir­snīgs, sa­pro­tošs, maigs un mī­lošs cil­vēks. Spē­cī­gi at­tīs­tī­ta in­tu­īci­ja. Ne­re­ti pā­rē­jie Sep­tīt­nie­ku ne­iz­prot. No­svēr­tī­ba un no­piet­nī­ba ci­tos ra­da priekš­sta­tu, ka šis cil­vēks ir ne­sa­bied­risks. Vi­ņam var būt grū­ti at­rast par­tne­ri, jo Sep­tīt­nieks ir kaut­rīgs un pie­sar­dzīgs, tā­pēc ka ir pār­lie­ci­nā­jies – vi­ņu ļo­ti bie­ži ne­sa­prot. Ja vien Sep­tīt­nie­ku no­vēr­tē, viņš spēj pie­dā­vāt at­tu­rī­gas, ko­rek­tas un ga­rī­gas at­tie­cī­bas. Ja šāds cil­vēks ap­pre­cas, tad lau­lī­bu viņš bal­sta uz ga­rī­gu­mu un dzi­ļām jū­tām. Sep­tīt­nie­kam ne­pie­mīt uz­krī­to­ša sek­su­ali­tā­te, un, iz­vē­lo­ties par­tne­ri, viņš to ne­vēr­tē pēc flu­īdiem, iz­ska­ta, skais­tu­ma stan­dar­tiem, bet pirm­ām kār­tām no­vēr­tē in­te­lek­tu. Viņš pre­tē­jo dzi­mu­mu vēr­tē pēc prā­ta spē­jām, ne­vis pēc ār­ējiem do­tu­miem. Sep­tīt­nie­ka ero­gē­nā zo­na ir sma­dze­nes. Tā­pēc ļau­ša­nās kais­lī­bai, īs­lai­cī­gam sa­ka­ram vi­ņam šķiet ap­šau­bā­ma un ne­va­ja­dzī­ga. Viņš ir uz­ti­cīgs, pat ja pa­met aci uz kā­du ci­tu ār­pus eso­ša­jām at­tie­cī­bām. Ne­kas vai­rāk par pēt­nie­cis­ku in­te­re­si tas nav. Vi­ņu ir grū­ti krāpt, jo Sep­tīt­nie­kam ir iz­ci­las no­vē­ro­ša­nas spē­jas un viņš au­to­mā­tis­ki mēdz ana­li­zēt mī­ļo­tā cil­vē­ka rī­cī­bu. Vi­su iz­skait­ļos! Tā­pēc par­tne­rim nav ie­spē­jams no­slēpt sān­so­ļus.

8 – spā­ņu ak­tri­se un di­vu bēr­nu mā­mi­ņa Pe­ne­lo­pe Kru­sa

Spē­cī­ga rak­stu­ra cil­vēks, kurš ir spē­jīgs uz spil­gtām, no­tu­rī­gām un dzi­ļām jū­tām. As­tot­nieks ir pret­sta­tu cil­vēks, un sa­vas jū­tas viņš var ap­lie­ci­nāt gan kā uz­ti­cams draugs, gan kā vē­rā ņe­mams ie­naid­nieks. Mī­les­tī­bā viņš ir go­dīgs, pa­tiess un prin­ci­pi­āls, arī kais­līgs un ļo­ti, ļo­ti tem­pe­ra­men­tīgs. Tā­lab As­tot­nieks var bie­ži aiz­rau­ties un mai­nīt par­tne­rus. As­tot­nieks ļo­ti bie­ži ci­tus in­te­re­sē sa­va sta­tu­sa, nau­das un ma­te­ri­ālā stā­vok­ļa dēļ. Arī vi­ņu pa­šu vai­rāk uz­bu­di­na tie, ku­riem ir ie­spē­ja ie­tek­mēt, va­ra un lie­lis­ka kar­je­ra. Dā­mas iz­vē­las par­tne­rus no nau­dī­gu cil­vē­ku vi­dus, bet vī­rie­ši bie­ži vien lū­ko­jas pēc sie­vie­tēm ar biz­ne­sa hai­zivs kam­pie­nu. To­mēr ne­bū­tu pa­tie­si ap­gal­vot, ka As­tot­nie­kam sekss ne­pa­tīk. Pa­tīk, un kā vēl! To­mēr sekss vi­ņam ir ti­kai pri­ori­tā­šu sa­rak­sta tre­ša­jā vie­tā aiz dar­ba un nau­das. Vis­bie­žāk As­tot­nie­ka prā­tu no­dar­bi­na kār­tē­jais pro­jekts, kā iz­de­vī­gāk ie­gul­dīt nau­du. Bet no biz­ne­sa plā­nu bī­dī­ša­nas brī­va­jos brī­žos viņš par­tne­rim dā­vā ne­ap­rak­stā­mas ero­tis­kas sa­jū­tas. Žēl, ka tas no­tiek re­ti.

9 – lie­lis­kais Fo­res­ta Gam­pa at­vei­do­tājs Toms Henkss

De­vīgs, at­sau­cīgs, ro­man­tisks, kais­līgs, fi­lo­zo­fis­ki no­ska­ņots ide­ālists. Mēdz fan­ta­zēt. La­bi at­tīs­tī­ta in­tu­īci­ja un prāts. Šim cil­vē­kam ir mil­zī­ga ne­pie­cie­ša­mī­ba pēc brī­vī­bas, tā­pēc viņš ne­cieš ie­ro­be­žo­ju­mus vai ie­jauk­ša­nos pri­vā­tās lie­tās. De­vīt­nieks bie­ži ie­mī­las un, kā jau ide­ālists, jū­tu uz­plū­dā var būt naivs kā bērns. Mī­les­tī­bu mēdz sa­jaukt ar aiz­rau­ša­nos. Tā­pēc De­vīt­nieks bie­ži vi­ļas par­tne­rī, jo pats sa­vas jū­tas iz­rā­da bez vil­tus un slēp­tiem no­lū­kiem. Un at­kal jau – kā ide­ālists sap­ņo par ide­ālu lau­lī­bu un ide­ālu cil­vē­ku sev līdz­ās. Tā­da nav, tā­pēc se­ko kār­tē­jā vil­ša­nās. De­vīt­nieks nav tik daudz sek­su­āls, cik ro­man­tisks. Vi­ņam al­laž va­ja­dzīgs īpašs no­ska­ņo­jums, dvē­se­lis­ka tu­vī­ba un har­mo­ni­ja ar par­tne­ri. Ti­kai tad viņš var gūt bau­du in­tī­mās at­tie­cī­bās. De­vīt­nieks re­ti pie­krīt sek­su­ālām at­tie­cī­bām pir­ma­jā tik­ša­nās rei­zē. Vi­ņam ir jā­pie­rod un jā­sa­jūt otrs cil­vēks. Ja viņš pār­lie­ci­nās, ka par­tne­ris iz­tu­ras go­dī­gi, tad ir maigs un uz­ti­cīgs. De­vīt­nie­kam pie­mī­to­šo ār­ējo sek­su­ali­tā­ti ne vis­i spēj iz­prast un pie­ņemt. Var ga­dī­ties, ka pir­mais ie­spaids par De­vīt­nie­ku ir tik no­tu­rīgs, ka cil­vēks to ne­spēj mai­nīt dau­dzus ga­dus vai pat vēr­tē­ju­mu ne­mai­na ne­kad. Kāds tad tas pir­mais ie­spaids var būt? Ļo­ti pret­ru­nīgs – gan uz­reiz De­vīt­nie­kam lab­vē­līgs, gan var ras­ties it kā ne­mo­ti­vē­ta vēl­me ar šo cil­vē­ku ne­kad vairs ne­tik­ties. ne

Svarīgākais