Investējot vairāk nekā 30 000 eiro, “Dzintars” radījis jaunu zobu pastu

© Publicitātes foto

Latvijas lielākais kosmētikas ražotājs “H.A.Brieger” ir veicis vairāk nekā 30 tūkstošu eiro investīcijas savas inovatīvākās, košākās un aromātiskākās zobu pastu līnijas “Asari” attīstīšanā.

Rezultātā ir radīts pavisam jauns un limitētas pieejamības produkts tirdzniecībai Latvijā un eksporta tirgos - cidoniju un ābolu garšas zobu pasta ar balinošo efektu. Līdztekus ir uzlabots sastāvs visiem četriem līnijas “Asari” produktiem - tagad to formulas ir papildinātas ar izejvielām, kas nodrošina efektīvāku zobu aplikuma veidošanās kontroli.

Sezonāla garša un iedarbīgs sastāvs

Publicitātes foto

Latvijā radīta, dabīga un ar sezonālu garšu, kuru gribas sajust vēl un vēl! Tā var raksturot jauno “Asari” cidoniju-ābolu zobu pastu, kuras sastāvā ir 98% dabīgas izcelsmes sastāvdaļas. Vienā pastas iepakojumā (75 ml) fluora koncentrācija ir 1450 ppm F, kā rezultātā produkts palīdz stiprināt zobu emalju un novērst kariesa veidošanos. Gluži kā visa “Asari” līnija, arī jaunais produkts ir paredzēts ikdienas lietošanai ne tikai pieaugušajiem, bet arī jauniešiem.

Anastasija Udalova, “H.A.Brieger” līdzīpašniece un vadītāja uzsver: “Mēs - H.A.Brieger - būdams lielākais kosmētikas ražotājs Baltijā, nepārtraukti meklējam veidus, kā inovēt un paplašināt savu produktu klāstu. Ar jauno līnijas “Asari” cidoniju-ābolu zobu pastu vēlamies ne tikai nostiprināt savas pozīcijas mutes kopšanas segmentā, piedāvājot pārsteidzošu ikdienas rituālu zobu veselībai, bet arī radīt veselīgu konkurenci importētajām pastām. Ar šo jaunumu “Dzintars” parāda, ka plašpatēriņa produkti var būt patiešām interesanti! Tāpēc esam nolēmuši šo jauno un arī citas mūsu zobus pastas piedāvāt arī pircējiem eksporta tirgos, lai Latvijas vārds pasaulē ne tikai skanētu, bet arī žilbinoši smaidītu”.

Pieejamība veikalos

Jaunā līnijas “Asari” cidoniju-ābolu zobu pasta ir jau nopērkama “Dzintars” internetveikalā www.dzintars.lv, universālveikalā “Stockmann”, aptieku tīklā “Benu”, skaistumkopšanas veikalu tīklā “Douglas”, kā arī Lidostā Rīga. Drīzumā produkts būs pieejams arī lielveikalu tīklā “Rimi”.

Kā iepriekš ziņots, zīmola “Dzintars” klāstā inovatīvā zobu pastu līnija “Asari” ir pieejama kopš 2022. gada. Šobrīd pircējiem Latvijā tiek piedāvāta kā jaunā cidoniju-ābolu zobu pasta (limitētā daudzumā), tā arī līdz šim jau patērētāju iecienītās zobu pastas ar rabarberu, upeņu un apelsīna-piparmētras garšām.

Svarīgākais