Vai dzeramnaudu došana ir pieklājības pazīme, pateicība vai obligāta prasība? Viedokļi dalās. Ļoti ierasta prakse ir dzeramnaudu atstāt restorānos, taču, kā liecina ieraksts vietnē "X", gadās, ka tējas nauda tiek prasīta pat beķerejā.
«Bija nepieciešams izveidot šādu vietu, lai uzzinātu, kādi cilvēki dzīvo mums apkārt. Visa pamatā ir socializēšanās. Caur mierīgu kafijošanu,» secina Ieva un Mikus Fomini. Kopš 2012. gada vasaras par vēl vienu vēju pilsētas vizītkarti kļuvusi viņu izveidotā Boulangerie, kas atrodas pašā Liepājas sirdī – tirgus kņadas un sargājošo baznīcas mūru ieskauta. Atnācējiem šī ir vieta, kur rimtas franču mūzikas pavadībā piebirdināt klēpi ar kraukšķīgām sviesta kruasāna drupačām vai izbaudīt dienišķo espreso. Pašiem saimniekiem – visa dzīve, kas ik dienu dāvā jaunas laimes trīsas.