Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Ārējie Nr.1

Kivičš izsakās skarbi, kāpēc ar Skulmi vairs negrib būt Latvijas šovbiznesā

© Ziedonis Pumpurs/F64

Latviešu dziedātājs Andris Kivičs savā "Facebook" kontā vērsies pie sekotājiem ar skarbu kritiku par notiekošo Latvijas šovbiznesā.

Kivičs savā ierakstā izsakās: "Mēs negribam būt biznesā, kur 70% no tā saucamajiem " māksliniekiem" ir savu bērnības elku "wannabe".Dons-Fredijs Merkurijs, Prāta Vētra- U2, utt. Biznesā, kur viss ir draugu būšana, un mūzika kā tāda ir kaut kādā 4 plānā. Pasākumā, kurā kruts ir nevis tas, kuram labāka dziesma,bet tas, kurš labāk māk manipulēt ar mūsu erudītās tautas apziņu."

"Es vakar TV redzēju, kā 50 gadīgs džeks ar kaifu dziedāja,ka "zivis dzīvo ūdenī,ūdenī". Šovbiznesā, kur valsts pat TOP mākslinieki par naudu pērk skatījumus Youtube, lai tikai uzturētu ilūziju par to, ka ir pieprasīti, vienalga, kāds gabals, labs, vai nekāds.Stulbā tauta ieraudzīs ciparus, un padomās, ka ne jau bez iemesla cipari ir tādi, jo savas gaumes nav," viņš turpina.

Komentāros cilvēki iesaka Andrim nomierināties un norāda, ka, ņemot vērā Latvijas mazo iedzīvotāju skaitu, mums jālepoja ar tik daudziem veiksmīgiem māksliniekiem.

Jau vēstīts, ka pēc ierasktiem soctīklos, noprotams, ka mūziķis Andris Kivičs un viņa otrā pusīte Liene Skulme aktīvi strādā, lai pavisam drīz jau prezentētu jauno albumu.