Komentāri: Pircēja piedzīvo ļoti nepatīkamu starpgadījumu kādā veikalā Tukumā

Edmunds Kance

Šajā gadījumā pārdevējām vienkārši vajadzēja klepot sejā, nu katram var klepus uznākt un siekalas nošļakstīties. Var arī kāja paslīdēt un uz kases nejauši paklupt, nejauši nogāžot to POS zemē... Un var vienkārši pēc uzzināšanas, ka par preci samaksāts, ņemt preci un viss, lai pārdevēja sauc apsargu, tad jau lai apsargs aiztur un sauc policiju, bet pēc tam vēl prasīt zaudējumus.

Bet šajā situācijā, kā Jūs rīkojāties, tagad iesaku vērsties ar prasību pret veikalu UN konkrēto pārdevēju personīgi tiesā, prasot atlīdzināt zaudējumus par patērēto laiku un morālo kaitējumu. Un soc. tīklos pameklēt datus par veikala vadību un pārdevēju un viņu ģimenēm, nu tā katram gadījumam...

17.aug 2018 Atbildēt
Īra Alksne

Šajā gadījumā vai nevajadzētu VIDam painteresēties, vai vispār tiek drukāti čeki un kur paliek nauda un prece? Ja tās summas reizēm ir mazas, varbūt tie cilvēciņi nemaz nevēršas bankā, un viņu nopirktā prece tiek pārdota vēlreiz! Bet pašu veikalu vajag klapēt ciet, ja nedz pārdevēji nedz veikala vadība neprot izdarīt tik elementāras lietas " neko nesaprot"...., Un policija! arī neprot sastādīt administratīvu aktu …protokolu uc.un pierakstīt liecinieku vai cietušo liecības???? Kurā policijas akadēmijā ir mācījušies, vai pašmācības ceļā apguvuši profesiju???

20.aug 2018 Atbildēt

Komentēt