Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Viedokļi

Jaunieši, atbalstīsim mūsu valsti un izskatīsimies stilīgi!

© Kaspars Krafts/F64

Jaunieši, vai jums nav nekad bijusi tāda problēma, ka jūs ieejat veikalā un pamanāt tikai ārzemju firmu apģērbu? Savukārt vecāki strīdas par Latvijas ekonomiju un uztraucās par savu nākotnes pensiju? To visu varētu atrisināt, pērkot drēbes lokāli!

Kādu zīmolu apģērbus veikalos redzam visbiežāk? ''H un M'', ''Nike'', ''Adidas'', ''Gucci'' un citas. Nevienu, patiešām - nevienu Latvijas ražota apģērba mūsu veikalos neatrast! Pieņemu, ka arī šo rindu lasītāji nevarētu minēt nevienu piemēru, taču šo situāciju varētu mainīt. Tos 38 miljardus eiro, kas saucas ''Latvijas ekonomija'' varētu pārveidot par 380 miljardiem eiro. Ar jūsu palīdzību mēs varam mainīt Latvijas ekonomiju, Latvijas stilu un pasaules stilu.

Lai To varētu realizēt, būtu ieteicams pirkt vietējo ražotāju produkciju, lai veidotu Latviju stilīgāku un atstāt savu nospiedumu pasaules stilā! Viens no ASV prezidentiem, Abrahams Linkolns teicis šādi: ''Man patīk redzēt cilvēku, kas lepojas ar vietu, kurā viņš dzīvo. Man patīk redzēt cilvēku dzīvojam tā, lai viņa vieta ar viņu lepotos.'' Kā jums šķiet, vai viņam nav taisnība?



UZZIŅAI:

''H un M'' kompānija ir vērta 18.82 miljardus 2021.gadā

''Nike'' kompānija ir vērta 30.44 miljardus 2021.gadā

''Adidas'' kompānija ir vērta 14.3 miljardus 2021.gadā

''Gucci'' kompānija ir vērta 10.19 miljardus 2021.gadā

Avoti: Success Quotes (12032 quotes) (goodreads.com)