Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Viedokļi

Sprūdža signāli

Aizvien gaistošāk vēlme Sprūdžu un citus valdošā režīma mēslus cilāt, taču nespēju sev iestāstīt, ka es un mana, sirdsapziņa abi jau esam tādi paši miroņi, kā tie tur agšgalā. Sprūdžam ir problēmas ar signālu uztveršanu, ko sabierībai jau trīs dekādes raida Velga? Viņas rūpes par lāčiem ir profesionāli mātišķas un sen visā valstī ar pateicību un prieku novērtētas.

Sprūdžs vēsi pameta savu sievu ar saviem gadu vecajiem dvīnīšiem. Kā uztvert šo signālu? Velgu par viņas signāliem padzen no viņas darba, kamēr Sprūdžs ar savējiem mierīgi turpinā kapāt cilvēku dzīves tālāk. Paspīdzinājis savus dvīnīšus un sievu, nu ķeras pie lāču mammas spīdzināšanas. Ja tas ir sadisms, tad - diagnoze, taču tad arī jautājums: ko sadists dara Saeimā? Lai gan, spriežot pēc šīs iestādes 22 gados īstenotā ekonomiskā un morālā genocīda pret mūsu tautu un valsti, sadisms šai instancē sen ir valsts līmenī akceptēts pozīcijas deputāta caurmēra dotums.

Un ja Velgas un viņas lāčuku attiecības ir nepareizs signāls, tad kāds signāls ir vēstījumā, ko paudusi Saeima, noraidot SC ierosinājumu pastiprināt sodus pedofiliem? Tepat līdzās un nupat Ru Medvedevs parakstīja likumu par pedofilu piespiedu ķīmisko kastrāciju un bargiem sodiem. Krievu lāču signāls skaidrs - viņi bērnu izvarotājus uzskata par noziedzniekiem. LV Saeimas signāls vedina domāt, ka, līdzīgi, kā Tēvzemē tika mīkstināta attieksme pret "mīkstajiem", ir sākusies attieksmes mīkstināšana arī pret pedofiliem. Rietumos šis "darbs" pie bērnu pavešanas un izvarošanas legalizācijas rit pilnā sparā. 2011.gadā Kanādas parlaments oficiāli sāka debates par to, ka pedofilija un incests ir tāda pati sekusālā orienatācija, kā homoseksuālims, trasgenderisms u.tml. Kanādiešu "speciālisti" paskaidroja, ka mūsdienu cilvēkam savas siltās mīlas jūtas pret tiem, ko viņš ļoti mīl, aizvien vairāk tieksme apstiprināt ar seksuālu atzinības paušanu pre svaiem "mīļajiem". Neilustrēšu, jo man no šādiem signāliem rodas vēlme dibināt brīvprātīgas ķīmijas studentu vienības, lai dotos ķīmiskās kastrācijas ekspedīcijās pa dzimto zemi. Lai pagodinātu daudzcietušo tautu, savs laiks Dainu vākšanai, savs - ķīmiskais pedofilu kastrācijai.

Manuprāt, valdošā režīma signāli, kas raidīti ar praidiem, ar transvestītu intervijām, ar pat nacionālistu akceptēto lata apbērēšanu, ar vēsā mierā uztverto Sprūdža sadismu pret viņa pamestajiem dvīnīšiem, ar Bāriņtiesu pieaugošo agresiju pret ģimenēm, kurām ar varu atņem bērnus, ieslogot tos bērnu namos, kā arī ar pazemojošo uzbrukumu Velgai, režīms liecina tikai par vienu - ar katru dienu tas kļūst totalitārāks pilnīgi pret visu un visiem, kas vēl latviski un tradicionāli elpo cerībā kādreiz te tomēr ieraudzīt Atomodas laikos sapņoto brīvvalsti, kurā teikšana ir tautai, tās dabiskajām vēlmēm, nevis Saeimas pārstāvju pretdabiskajām.

Piem mums ierasta lieta tautas bailes no varas. Tā nu nekādi nav bieži piesauktās demokrātijas pazīme. Demokrātija Latvijā varēs sāksies tad, ka vara izjutīs pirmās paniskās bailes no tautas. Laiks mosties! Ja ne, režīms panāks, ka visi saiesim pilnīgā sprūdžā. Tādi mani signāli.