ISIL ( teroristi ) ir provokācija!

© newsexaminer.net

Jā tāds ir ASV plāns - izveidot teroristu provokāciju no musulmaņiem, lai ar to cīnās Sīrija un Krievija. ASV tikai imitē cīņu pret teroristiem un ISIL. ASV Sīrijā veic dubultstandartu politiku.

ASV oficiāli runā ar Turciju, Lielbritāniju, ka ir jāapkaro teroristi, ASV neoficiāli traucē un veic sabotāžu Turcijas un Lielbritānijas lidmašīnu ISIL pozīciju bombardēšanai. Turcijas valdība tika destabilizēta. Turcijā bija jārīko jaunas politiķu vēlēšanas. ASV ir pārgājusi Rubikona upi un ir skaidri nostājusies teroristu pusē - ar Obamas rīkojumu, ka ASV ir tiesības ar lidmašīnām bombardēt Sīrijas valdības karaspēku. Tā ir īstā ASV politika - Obama un ISIL ir sabiedrotie, lai karotu pret Sīrijas valdību. ASV īstā politika ir atbalstīt teroristus Sīrijā - ISIL, An Nusra fronti.

ASV oficiāli sadarbojas ar savu teorētisko ienaidnieku. Irākā ASV ieveda savas lidmašīnas, lai bombardētu ISIL pozīcijas. Tagad Obama izdod rīkojumu, ka bombardēs Sīrijas armijas pozīcijas - tādejādi tieši atbalstot ISIL un An Nusra teroristus. Sīrijas valdība aicināja saskaņot ASV lidojumus virs Sīrijas, lai efektīvāk apkarotu ISIL. ASV to negribēja darīt. Tātad ASV negrib bombardēt ISIL. ASV nav antiterora koalīcijā. ASV ir teroristu koalicijā, ko Obama ar savu rīkojumu oficiāli apstiprināja.

ASV militāristiem ir pilnībā jāiziet no Irākas, jo ASV Irākā un Sīrijā nodarbojas tikai ar ISIL atbalstīšanu un Turcijas, Lielbritānijas, Krievijas militāro darbību sabotāžu. ASV ir pasaules sātans ( ļaunums ), ko viņa uzskatāmi tagad parāda Irākā un Sīrijā. Krievijai vajag izolēt ASV no Sīrijas politiskā jautājuma risināšanas. ASV iejaucas Sīrijas iekšējās lietās. ASV ir teroristisks agresors pret Sīriju. ASV ir pelnījusi starptautiskas sankcijas, par uzbrukumu neatkarīgai valstij.

Ir divi faktori, kas liek tagad ASV zaudēt iniciatīvu Sīrijas okupācijas jautājumā:

1 ) Džulians Asanžs no " Wikileaks " atklāja faktus, ka ISIL veido trīs valstis - Sauda Arābija, Turcija, Katara ;

2 ) ASV Senāta komisijas sēdē konstatēja, ka pieci simti miljonu dolāru ir iztērēti ISIL atbalstam, jo liela daļa Sīrijas atbrīvošanas armijas karavīru ir kļuvuši par ISIL karavīriem.

Džulians Asanžs konstatēja, ka ASV ir ISIL izveides iniciātors, koordinātors un atbalstītājs. Jau agrāk izskanēja ziņa, ka ISIL PĀRDOD TURCIJAI NAFTU par 20 dolāriem barelā. Pēc Džuliana Asandža konstatētajiem FAKTIEM, Sauda Arābijai, Turcijai, Katarai ir jāuzliek ANO ekonomiskās sankcijas uz naftas tirdzniecību, līdzīgi, kā tās agrāk bija uzliktas Irānai. Terorismu var uzvarēt, apstādinot teroristu naudas plūsmas.

ISIL ir islāma teroristi, kas nogalina kristiešus un citu reliģiju pārstāvjus. ISIL ideoloģiskā galvaspilsēta ir Sauda Arābijā, Mekā.  23. septembrī Mekā, Arafatā notika garīgs sprediķis, kur imāms teica : " For islam are enemys. " ( " Islāmam ir ienaidnieki. " ) ( no satelīta televīzijas " Saudi Channel 2 " tiešraides ). ISIL nav islāma ienaidnieki. Islāma ienaidnieki ir kristieši. ISIL kristiešus pārveido par musulmaņiem vai arī viņus nogalina. ISIL garīgā ideoloģija nāk no Sauda Arābijas. Iespējams, ISIL veic džihādu - svēto karu pret ALLAHAM neticīgajiem ( līdzīgi kā kristieši veica krusta karus ). Tāpēc arī tik bieži ISIL skandē saukli : " ALLAH AKBAR ".  ISIL meklē ienaidniekus un karo ar viņiem. Kristieši un Romas pāvests sludina mieru un saticību. Terorismu Tuvajos Austrumos neuzvarēs, ja nesāks atklāti un publiski diskutēt ar Sauda Arābijas garīgajiem līderiem, kas veicina karus, militāros konfliktus, reliģisko neiecietību, dogmatisko reliģiju. Krievija tikai ar ieročiem neuzvarēs ISIL Sīrijā. ISIL ir garīgā apsēstība. Krievijai un Sīrijai ir jāveic arī anti - ISIL informēšana Tuvo Austrumu valstīs.

Bašars AL Asads ir pēc Sīrijas likumiem demokrātiski ievēlēts prezidents un ASV, ISIL, An Nusra frontei nav tiesību prasīt Asadam atkāpties no amata. Ir jauns pagrieziens Izraelas - palestīniešu attiecībās. Palestīnieši skaidri parāda, ka viņi ir SEPARĀTISTI un cīnās par neatkarīgu valsti. Jaunieši Rietumkrastā skaidri pateica, ka cīnās pret Izraelas okupāciju - par neatkarīgu Palestīnu. ASV piedāvātā koncepcija 2 draudzīgas valstis tagadējās Izraelas vietā ir Rietumkrasta un Gazas Palestīnas separātistu valsts un pārējā ēbreju Izraela. Domāju, ka tagadējie nemieri Rietumkrastā ir mākslīgi organizēti, lai traucētu Izraelai piedalīties kontrterora operācijas karā Sīrijā. ASV finansiāli atbalsta palestīniešu un tie rīko nekārtības un uzbrukumus Izraelas karavīriem Rietumkrastā un Gazas joslā.  Es ieteiktu Izraelai tikpat konsekventi nogalināt ar akmeņiem un nažiem bruņotus palestīniešus, jo tie ir palestīniešu separātisti, kas cīnās par neatkarīgu, autonomu Palestīnu.

Izraelai ir jāveic pretēji soļi, ko viņa ir darījusi iepriekš - ir jāatsakās no Palestīnas pašpārvaldes un Abasa amata, jo Abass ir zaudējis varu Gazas joslā un ir to nodevis Hamas teroristiem. Izraelai vajag pilnībā pārņemt varu Rietumkrastā un Gazas joslā. Izraelai ir jākaro ar Hamas un ir jāizveido atkal vienotu Izraelas valsti, ar palestīniešu federatīviem apgabaliem. Izraelai vajag, nevis valsts sadalīšanu divās valstīs, bet vajag valsts decentralizāciju – lielāku pašnoteikšanās varas nodošanu palestīniešu apgabaliem. Izraelai vajag atteikties no sadarbības ar ASV, jo ASV ir provokātors un palestīniešu separātistu finansētājs. Izraelā ASV veic dubultstandartu politiku, tāpēc nekam, ko saka ASV, nevar ticēt. Problēmas Izraelā Izraelai ir jāatrisina tikai vienai pašai. Izraelai nav jāpieņem ASV viltus palīdzība. Kad Izraela tiks galā palestīniešu separātistiem, tad Izraela varēs vairāk iesaistīties Sīrijas kontrterora karā.

Krievijai ir jāsāk saprast, kas ir viņas sabiedrotie. Krievijas sabiedrotie nav palestīniešu separātisti un Abass. Krievijas īstie sabiedrotie ir Izraela un Netanjahu. Krievija un Sergejs Lavrovs nedrīkst atbalstīt ANO populāro valsti Palestīna. Krievijai ir jādomā par stabilitāti Tuvajos Austrumos un ir jāatbalsta Izraela. Krievijai nevajag pārspīlēt ar kontrterora operāciju. Kontrterora operācija ir jāveic tikai Sirijā. Irākā ir pro - ASV orientēta valdība. Krievijas pūles Irākā būs veltīgas, jo ietekmes uz politisko situāciju Krievijai nebūs. Krievija neuzvarēs ISIL pilnībā, jo ISIL ir globāla teroristiska organizācija. ISIL ir arī Afganistānā, Lībijā un citās valstīs. Tapēc Krievijai vajag koncentrēties uz kontrterora operaciju tikai Sīrijā. Krievijai ir jālūdz ASV neveikt militāras darbības Sīrijā. Domāju, ka Krievijai un Sīrijai nav jāpiedalās ASV organizētās sarunās par Sīrijas nākotni. Sīrijas nākotni ir jānosaka Sīrijas pilsoņiem demokrātiskās politiķu vēlēšanās. Krievija var bombardēt Sīrijā jebkuru militāru mērķi, ko viņai palūgs Sīrijas valdības karavīri. Krievija var bombardēt arī mēreno Bašara Al Asada opozīciju, ja viņa karo pret Bašaru Al Asadu kopā ar ISIL un An Nusra fronti. Krievijas bombardēšana Sīrijā nav jāsaskaņo ar ASV, jo visa saskaņošana ir notikusi ar Sīrijas valdības karaspēku. ASV nav ANO mandāta militārām darbībām Sīrijā, tāpēc ASV var rasties konflikti ar Krieviju un Sīriju Sīrijas gaisa telpā. Cerams, ka ASV, Lielbritānijas, Francijas lidmašīnas drīz pametīs Sīrijas gaisa telpu un ISIL Sīrijā tiks uzvarēts. ASV piedāvātais " arābu pavasaris " Sīrijā bija kļūda. Sīrijai nevajag revolūciju, Sīrija grib sev evolūciju. Evolūcija ir jāveic demokrātiskā, likumīgā, vēlēšanu ceļā, nevis noslēdzot slepena " Jaltas " vienošanās starp ASV un Krieviju par Sīrijas nākotni.

Krievija arī nav tikai kontrterora cīnītājs. Krievija arī Ukrainā atbalsta krievu teroristus. Krievija, līdzīgi kā ASV, tagad dzīvo pēc dubultstandartiem. Putins nesen teica, ka Krievija ir gatava veikt militāras darbības jebkurā Krievijas kaimiņvalstī, ja krievu tautības dumpinieki Krievijai to palūgs. Ukrainā šāda Krievijas palīdzība ir radījusi separātistu karu un ir notriekusi Malaizijas Boieng lidmašīnu MH17.

Nīderlandes lidmašīnas nokrišanas izmeklēšanas komisija savā ziņojumā ir veikusi divus nepareizus secinājumus :

1) Notriecošā raķete nav nākusi no priekšas, jo priekšējā lidmašīnas fragmenta daļa ir saspridzināta ar lādiņu vai granātu vēlāk, lai maldinātu izmeklēšanu ( MH17 materiālie pierādijumi ir tīšām bojāti vai slēpti );

2) Par lidmašīnas notriekšanu nav atbildīga Ukraina, jo tas nav noticis virs viņas teritorijas. Lidmašīna MH17 ir notriekta separātistu okupētajā teritorijā, Doņeckas apgabalā, netālu no Debaļcevas.

Esmu parliecināts, ka lidmašīna MH17 ir notriekta ar Krievijas pretgaisa raķeti. Ukraina līdz šim nav notriekusi nevienu separātistu un Krievijas lidmašīnu. Separātisti Ukrainas austrumos ir notriekuši 12 Ukrainas lidmašīnu un helikopteru ar vairāk kā 60 Ukrainas pasažieriem. Beidzamās trīs lidmašīnas notrieca Krievija ar pretgaisa aizsardzības raķetēm, jo separātistu pārnēsājamie zenīta raķešu kompleksi ( PZRK ) nesniedzas virs 5000 metriem, bet MH17 un divas ukraiņu lidmašīnas lidoja virs 6000 metriem. Tādā veidā Krievija palīdz tautiešiem ārzemēs, ka viņai nav nekādas grūtības notriekt Ukrainas lidmašīnas un pasažieru lidmašīnu MH17, kas lido virs separātistu okupētās Ukrainas teritorijas. Tā kā Nīderlandes izmeklēšanas komisijas darbs ir nekorekts un Ukrainu nepatiesi apmelojošs un apvainojošs.

Jānis Porietis.