Mainīta Bērnu slimnīcas Rehabilitācijas klīnikas atrašanās vieta

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

No šodienas Rehabilitācijas klīnikas pakalpojumi būs pieejami Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas novietnē "Torņakalns", Vienības gatvē 45.

Kā iepriekš informēja BKUS komunikācijas speciāliste Ilze Olšteina, arī Bērnu un jauniešu psihiskās veselības centra speciālisti jau sākuši darbu jaunajā ēkā Bērnu slimnīcas novietnē "Torņakalns".

Slimnīcas filiālē "Gaiļezers", Juglas ielā 20, darbu turpinās vairāki psihiskās veselības aprūpes speciālisti, kuri pieņems pacientus ambulatori, pediatri akūtos gadījumos, kā arī ausu, kakla un deguna ārsti.

BKUS aicina vecākus, kuru bērni pierakstīti uz ambulatorām vizītēm pie speciālistiem Bērnu un jauniešu psihiskās veselības centrā nākamajā nedēļā, uzmanīgi izlasīt atgādinājuma ziņas par ieplānoto vizīti, pievēršot uzmanību, kur tā notiks - Vienības gatvē 45 vai Juglas ielā 20.

Tāpat BKUS aicina, ierodoties uz ieplānoto vizīti pie psihiskās veselības aprūpes speciālista slimnīcas novietnē "Torņakalns", doties uz reģistratūru R7, reģistrēties elektroniski pašreģistrācijas stendā un sekot norādēm.

Savukārt, ierodoties uz ieplānoto vizīti pie psihiskās veselības aprūpes speciālista BKUS filiālē "Gaiļezers", Juglas ielā 20, jādodas uz reģistratūru, kas tagad atrodas, uzejot pa rampu līdz durvīm, uz kurām ir norādes par ieeju BKUS filiālē.

Piesakoties uz vizīti pie psihiskās veselības aprūpes speciālista elektroniski "bkus.lv", BKUS lūdz norādīt, kurā no pieņemšanas vietām ģimenei ir ērtāk ierasties.

Veselība

Šodien, kad iespēju ir daudz, mūsu ikdiena nav iedomāja bez satiksmes – gan uz sauszemes, gan gaisā. Ceļojumi cits par citu krāšņāki un aizraujošāki, bet, lai nonāktu kārotajā galamērķī, visērtāk un bieži vien arī lētāk būs, ja izvēlēsieties lidmašīnu. Taču ir indivīdi, kam lidošana un  vairāku stundu pavadīšana gaisā, sagādā nevis prieku, bet gan mokas.

Svarīgākais