Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Veselība

"Mobilās veselības aprūpes centrs" šogad palīdzību sniedzis bezmaksas palīdzību jau 50 000 bērnu

© Freepik

Latvijas programma bērniem "Mobilās veselības aprūpes centrs" (MVAC) šī gada laikā sniegusi 50 000 bezmaksas ārstu-speciālistu konsultācijas bērniem visā Latvijā, aģentūru LETA informēja labdarības organizācija "Ronalds McDonald House Charities Latvija" ("RMHC Latvija") pārstāve Guna Caune.

Lai bērniem un jauniešiem būtu pieejami kvalitatīvi veselības aprūpes pakalpojumi neatkarīgi no dzīvesvietas, "RMHC Latvija" programma bērniem MVAC jau 12.gadu dodas izbraukumos uz visiem Latvijas novadiem, sniedzot bezmaksas medicīniskās konsultācijas.

"RMHC Latvija" misija ir nodrošināt pakalpojumus, kas tieši ietekmē Latvijas bērnu veselību un labklājību. Sadarbībā ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārstiem labdarības organizācija nodrošina izbraukumus pa visu Latviju un bezmaksas medicīniskās konsultācijas bērniem tuvāk viņu mājām.

5.augustā no plkst.11.30 līdz 13 Cesvainē norisināsies MVAC 50 000.sniegtās medicīniskās konsultācijas pasākums.

Pasākuma laikā būs iespējams tikties ar 50 000.medicīniskās konsultācijas saņēmēju un viņa ģimeni, "RMHC Latvija" vadību un iepazīties ar MVAC darbību un nākotnes plāniem.