Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Veselība

Estētiskā medicīna un lāzerdermatoloģija – jaunākās tehnoloģijas ādas veselībai un skaistumam

© Publicitātes foto

Estētiskā medicīna un lāzerdermatoloģija ir kļuvusi par nozīmīgu un sabiedrības akceptētu daļu no skaistumkopšanas un rūpēm par savu veselību. Modernās lāzeriekārtas un zinātnes sasniegumi ļauj iegūt efektīvu rezultātu, uzlabojot ādas stāvokli, aizkavējot novecošanos, likvidējot dažādas ādas nepilnības. Rūpes par savu izskatu un veselību ieņem arvien nozīmīgāku lomu mūsu ikdienā, tāpēc šāda veida medicīnas un estētiskie pakalpojumi kļūst arvien pieprasītāki, it īpaši tāpēc, ka mūsdienīgās lāzera iekārtas spēj apvienot saudzīgu iedarbību un efektīvu rezultātu.

Lāzerdermatoloģijas klīnika “Era Esthetic” ir viena no vadošajām un klientu novērtētām klīnikām Latvijā, kas piedāvā augstākās klases pakalpojumus lāzerdermatoloģijā un estētiskajā medicīnā. “Era Esthetic” ir starptautisks klīniku tīkls, kas jau 10 gadus ar panākumiem darbojas arī Baltijas valstīs.

Lāzerdermatoloģijas plašās iespējas

Klīnikā “Era Esthetic” tiek piedāvāts plašs lāzerdermatoloģijas klāsts, ka visu laiku tiek uzlabots un papildināts ar jaunām iespējām. Klīnikā tiek izmantotas tikai pasaulē atzītas jaunākās un modernākās lāzera iekārtas, ar kurām strādā profesionāli un sertificēti speciālisti.

Lāzerdermatoloģijas iespējas ir tiešām plašas. Ar lāzeru palīdzību iespējams panākt būtiskus uzlabojumus ādas izskatā, atbrīvojoties gan no iedzimtām, gan dzīves laikā iegūtām ādas nepilnībām.

Populārākie lāzerdermatoloģijas pakalpojumi, ko klīnika piedāvā:


lāzerepilācija;


asinsvadu bojājumu un apsārtuma ārstēšana;


pigmentācijas plankumu likvidēšana;


dzimumzīmju noņemšana;


striju likvidēšana;


kārpu un papilomu noņemšana;


tetovējumu noņemšana;


nagu sēnītes ārstēšana;


psoriāzes ārstēšana u.c.

Estētiskā medicīna palīdz saglabāt skaistumu bez ķirurģiskas iejaukšanās

Skaistums un jaunība ir gaistošas lietas, ko ietekmē laiks, vide, stress, dzīvesveids un daudzi citi faktori. Bet tas nenozīmē, ka ar to jāsamierinās. Protams, ka ir radikālas metodes, ko piedāvā plastiskā ķirurģija, bet estētiskā medicīna ir tā joma, kas palīdz aizkavēt novecošanos, uzturēt ādu veselīgu, skaistu un starojošu bez radikālas iejaukšanās ķermenī, tikai izmantojot mūsdienu zinātnes sasniegumus un metodes.

Klīnikā “Era Esthetic” iespējams veikt tādas estētiskās procedūras kā:

ādas kopšana ar skābekli;

sejas ovāla atjaunošana ar ELOS tehnoloģiju;

celulīta ārstēšana un ķermeņa apkārtmēra samazināšana;

mezoterapija;

botulīna un filleru injekcijas;

aknes ārstēšana ar gaismas terapiju;

pastiprinātas svīšanas ārstēšana;

kosmētiskās procedūras sejai u.c.

Klīnika “Era Esthetic” - profesionāla, mūsdienīga un mājīga

Klienti, kuri izvēlējušies “Era Esthetic” pakalpojumus, augsti novērtē tieši to, ka klīnika spējusi apvienot nevainojamus kvalitātes un profesionalitātes standartus ar personisku un iejūtīgu attieksmi pret katru, kurš ienāk pa klīnikas durvīm. Klīnikas vide veidota tā, lai nebūtu slimnīcas vai citas medicīnas iestādes sajūta, bet gan kā ērta un mājīga vieta, kurā katrs ir laipni gaidīts un aprūpēts.

Klientu drošība un ērtības ir galvenā prioritāte, tāpēc klīnikā strādā tikai pieredzējuši dermatologi un kosmetologi, kuri regulāri papildina savas zināšanas un prasmes, tiek izmantotas pasaulē atzītas sertificētas modernākās tehnoloģijas, kā arī tiek ievēroti visaugstākie higiēnas un klientu apkalpošanas standarti.

Vairāk par klīnikas “Era Esthetic” pakalpojumiem varat uzzināt ŠEIT, kur ērti iespējams arī pieteikties konsultācijai.