Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Veselība

Sejas maska steidzīgajā ikdienā

© Pexels

Pateicoties to ērtajai lietošanai un tūlītējam, profesionālam rezultātam, sejas maskas-salvetes (vienreizējai lietošanai) ir ieguvušas pārsteidzošu popularitāti. Apmēram puse pasaules sieviešu šādu masku ir pamēģinājušas vismaz vienu reizi, un daudzas sievietes tās iekļauj savā iknedēļas skaistumkopšanas rutīnā.

Mūsdienu steidzīgajā ritmā sievietes izvēlas tādus sejas kopšanas līdzekļus, kas ir ātri un ērti lietojami. Un sejas maska-salvete (saukta arī par lokšņu masku) tāda ir - piesūcināta ar īpašu sastāvu, kurā ir dažādu aktīvo vielu koncentrāts, tā sniedz tūlītēju, redzamu rezultātu. Turklāt sejas masku-salveti var paņemt līdzi arī savās vasaras brīvdienās un lietot gan pēc nogurdinoša lidojuma, lai pēc sausā, kondicionētā gaisa atgūtu veselīgu, tvirtu un starojošu ādu, gan lai atjaunotu mitruma līmeni ādā pēc saulē pavadītas dienas.

Sejas maska-salvete perfekti pieguļ ādai, atkārtojot sejas un kakla kontūras, ļauj tai elpot un lietošanas laikā sniedz komforta sajūtu, ir gluži kā otra āda. Atsevišķi ražotāji šīs maskas piedāvā ar unikālu fiksācijas sistēmu (tās ar cilpiņām var nostiprināt aiz ausīm), tādējādi koriģējot sejas ovālu un nodrošinot arī liftinga efektu.

Skaistumkopšanas produktu plauktos šodien var atrast maskas visdažādāko ādas vajadzību apmierināšanai: efektīvai attīrīšanai, tonizēšanai, atjaunošanai, atdzīvināšanai, intensīvai mitrināšanai, apjomu atjaunošanai, mirdzumam, barošanai, pret novecošanos, balināšanai, problemātiskai ādai utt. Ir vērts izmēģināt.

***

DZIĻI ATTĪROŠA. Vulkānisko burbuļu maska Purederm Deep Purifying Black O2 Bubble Mask Volcanic attīra ādu, absorbē toksīnus un sebumu.

BAROJOŠA. Mizon Joyful Time Essence Mask Rose ar rozes ekstraktu baro un mitrina ādu, sašaurina poras.

JAUNĪBAS ELIKSĪRS. Erborian Ginseng Shot Mask iedarbojas kā jaunības eliksīrs, nostiepj ādu un samazina grumbu rašanos.

PĒC SAUĻOŠANĀS. Talika Bio Enzymes Mask After Sun nomierina un atsvaidzina saulē pārkarsušu ādu.

PRET PIGMENTA PLANKUMIEM. Ekel Pearl Ultra Hydrating balinoša auduma maska ar pērļu pūderi pret pigmenta plankumiem un vasaras raibumiem.

PRET BRĪVAJIEM RADIKĀĻIEM. Institut Esthederm Intensive Vitamine E Mask aizsargā ādu pret brīvajiem radikāļiem, kas izraisa fotonoveco-šanos, nomierina jutīgu ādu.

ATSVAIDZINOŠA. Eveline 24k Gold Nourishing Elixir 8in1 sejas maska intensīvi izlīdzina, atsvaidzina un balina ādu.

IZLĪDZINOŠA. Filorga Time Filler Mask intensīvi izlīdzina un atjauno ādu, stimulējot šūnu atjaunošanos.

AR LIFTINGA EFEKTU. Christian Breton liftinga sejas maska ar kolagēnu un orhidejas ekstraktu izlīdzina smalkās krunciņas, nostiprina sejas ovālu un padara ādu elastīgu, gludu un veselīgi mirdzošu.

MITRINOŠA. The Body shop maska-salvete Drops of Youth nodrošina tvirtāku ādu jau pēc 15 minūtēm -

āda paņems nepieciešamo mitruma daudzumu, un sastāvā esošās aktīvās augu sastāvdaļas palīdzēs atjaunot ādas dabisko aizsargbarjeru, ļaujot tai atgūt veselīgas un gludas ādas izskatu.

***

LIETOŠANA

- Pirms lietošanas paberzējiet paciņu, lai labi sajauktu tās saturu.

- Atveriet paciņu, izņemiet masku un uzmanīgi noņemiet aizsargslāni.

- Uzklājiet masku uz attīrītas (!) sejas ādas, sākot no pieres.

- Atstājiet uz 15-30 minūtēm.

- Atlikušo serumu iemasējiet ādā ar pirkstu galiem, nenoskalojiet.

- Lietojiet vienu vai divas reizes nedēļā.

- Lai iegūtu redzamu efektu, lietojiet katru dienu - trīs dienas.

- Lai efektu saglabātu, lietojiet divas reizes nedēļā vai pēc vajadzības.

! Pārtrauciet lietot, ja āda kļūst sarkana, pietūkst, niez lietošanas laikā; konsultējieties ar dermatologu, ja pēc maskas lietošanas simptomi saglabājas.