Noskaidro, kas tavā virtuvē ir lielākie mikrobu perēkļi

© depositphotos.com

4.lapa

Plastmasas lāpstiņas

Šie vieglie, parocīgie un lētie virtuves piederumi ir gandrīz katrā mājā. Vienu dienu lāpstiņa nonāk saskarē ar biezpienu vai krējumu, citu dienu - ar dārzeņiem, vēl citu - ar malto gaļu vai jēlām olām. Tad tā tiek noskalota un lietota tālāk. Veicot izpēti, uz plastmasas lāpstiņām atklājas gan zarnu nūjiņas, gan pelējuma sēnītes. Secinājums: lāpstiņas jāmazgā rūpīgāk, ikreiz izmantojot mazgāšanas līdzekli, tāpat der ieviest atsevišķas lāpstiņas dažādām produktu grupām, kā arī laiku pa laikam nomainīt vecās ar jaunām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais