Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Veselība

7 iemesli, kādēļ tu piesaisti nepareizos cilvēkus

© Pixabay

“Ja tu tici meliem, kas veicina tavu nedrošību, piemēram, “Es nevienam nekad nepatikšu” vai “Es neesmu gana pievilcīga”, tu gatavojies neveiksmei,” interneta portālam “Huffington Post” stāsta eksperti.

Mūsdienās iešana uz randiņiem nebūt nav vienkārša, bet dažkārt mēs paši tev to sarežģījam. Pieņem, ka tu pats sev esi tas kaitinošais akmentiņš kurpē, kas ceļu padara tikai kaitinošāku.

Tomēr “Huffington Post” ir apkopojuši septiņus ekspertu ieteikumus, kā neiemīlēties nepareizajos cilvēkos.

1. Tu sevi padari par to, kas nemaz neesi

Ja esi noslēgts cilvēks, kurš piektdienu vakaros labprātāk skatītos kriminālseriālus nekā ietu uz bāru, labāk tā arī raksti savā interneta iepazīšanās profilā. Paliec patiess pret sevi, kamēr meklē otru pusīti; neizliecies par kādu citu vai neiesaisties situācijās, kurās tu labprātāk nebūtu, saka pāru terepeits Ārons Andersons no Denveras, Kolorādo.

“Kad tu tā dari, ap tevi sarodas cilvēki, ar kuriem tu nesaproties,” stāsta Andersons. “Tam ir arī dziļāki iemesli. Tāpēc pajautā sev, kādēļ vēlies būt konkrētā sabiedrībā? Kāpēc centies piesaistīt sev konkrētu partneri? Kamēr tu meklē atbildes uz šiem jautājumiem, tu sapratīsi, ka tu sevi atklāj un piesaisti cilvēkus, kuri tev patiešām patīk.”

Turpinājumu lasi nākamajā lapā