Piecgadīgais Artemijs cīnās ar vēzi; draugi lūdz palīdzību

© facebook

Mazais Artemijs ir smagi slims un viņa vecāku draugi sociālajos tīklos ir vērsušies pie līdzcilvēkiem ar lūgumu pēc palīdzības.

"Es lūdzu palīdzību. Nevis priekš sevis, bet priekš viena ļoti laba cilvēka," pauž Maria Knestjapina. "Varbūt daži no jums zina Vladimiru Novikovu. Izcils videoperators, talantīgs cilvēks, labs draugs un mīlošs tēvs. Vienmēr gatavs palīdzēt, bet tagad palīdzība ir nepieciešama viņam. Diemžēl, apmēram mēnesi atpakaļ viņa gimenē atnāca nelaime. Viņa dēlam Artemijam atklājās smaga diagnoze - vēzis. Savu piekto dzimšanas dienu 6. jūnijā Artemijs pavadīja neviss kopā ar ģimeni un draugiem ēdot lielu torti, bet cīņā pret šo smagu slimību onkoloģijas centrā. Lūdzu palīdzēt Artemijam un viņa ģimenei, jo kopā mēs to varēsim izdarīt!"

Jа jūs varat, lūdzu, lūdziet baznīcās par Artemija veselību.
Ja jūs varat, lūdzu, atsūtiet nelielu ziedojumu Artemija ģimenei, jo vēža ārstēšana un medikamenti maksā dārgi. Katra naudiņa ir svarīga un ir ļoti novērtēta. Ja jums ir kāda informācija par ārstiem, slimnīcam, ārzemju un vietējiem, kuri darbojas ar šo diagnozi un varētu palīdzēt, lūdzu rakstiet man vai Vladimiram Novikovam.

Informācija ziedojumiem:

Saņēmēja Konts: LV97PARX0002107040007
Saņēmēja nosaukums: Vladimirs Novikovs
Maksājuma mērķis: Artēmija ārstēšanai

Veselība

Mūsdienu straujajā pasaulē dzīvesveida līdzsvarošana ir kļuvusi kritiskāka nekā jebkad agrāk. Darbs, ģimene, sociālās saistības un personīgā labklājība var būt biedējošs uzdevums, taču līdzsvara sasniegšana ir būtiska fiziskajai un garīgajai veselībai.

Svarīgākais