AIZKUSTINOŠI: Pavadonis visas dienas garumā

© f64

Tepat Rīgā, Poliklīnikā “Imanta” pacientus pieņem neredzīgs masieris Rinalds Krēgers, tomēr kabinetā neatrodas tikai pacienti un masieris vien, bet arī suns vārdā Tonijs, kurš ir Rinalda pavadonis katru dienu.

Šis suns visu diennakti atrodas līdzās saimniekam, palīdz pārvietoties pa pilsētu - aiziet gan uz darbu, gan aptieku, gan kafejnīcu un ārstniecības iestādēm. Principā visa darba diena norit kopā ar suni Toniju, ziņo portāls riga.lv.

facebook.com/riga.lv

Tonijs saprot visu atbildību, kas viņam jāuzņemas. Bez palīdzības uz ielas, Tonijs man palīdz atrast mājas atslēgas, ja tās, piemēram, nokritušas un pats nevaru tās atrast, atnes manu balto spieķi. Mēs pastaigājamies parkā - tas ir jauki ne tikai tāpēc, ka viņš man palīdz pārvietoties, bet arī izvēdinām galvu pirms un pēc darba, atkārtojam komandas, padauzāmies. Pēc pastaigām mēs bieži ieejam kafejnīcā, es dzeru kafiju, bet jaukas oficiantes pacienā Toniju ar pīrādziņiem, komentē Rinalds.

Zīmīgi, ka daži uz vizīti ierodas tikai tamdēļ, lai aplūkotu šo uzticīgo dienas pavadoni Toniju. Pavisam nesen bijis gadījums, kad puika uz masāžu atvedis visu savu ģimeni, lai parādītu šo suni.

Svarīgākais