PALĪDZAM: Jauna sieviete cīnās par veselību; pārcietusi smagu operāciju

© Iveta Bieza/Facebook

Ar savu stāstu sociālajos tīklos dalījusies Iveta Bieza, kurai ir olnīcu vēzis 4. stadijā. Sievietei nepieciešama palīdzība, lai uzturētu labu veselību.

Iveta raksta, ka pirms 5 mēnešiem viņai tika atklāts olnīcu vēzis 4. stadijā un 3. novembrī bija viņas pēdējā ķīmijterapija. Tāpat sieviete pārdzīvojusi smagu operāciju, pēc kuras sekoja grūts atlabšanas posms, taču tas bija veiksmīgs.

"Tagad sākas man nezināmais posms - veselības uzturēšana. Galvenais - neatslābt, kā teica zinātniece, kura pēta vēža šūnas jau 15 gadus. Šobrīd varu teikt, ka savu daļu daru uz visiem 100% savas veselības labā. Un ir taisnība par to, ka jāsakārto "galva". Šobrīd tā man ir skaidra, un bez matiem - tas man vajadzīgs, lai mirklī tagad, kad jūtos salīdzinoši labi, lai es neatslābstu un neiedomājos, ka varu atgriezties vecajās sliedēs. Un milzīgs darbs jāieliek fiziski ķermeņa atlabšanā un spēcināšanā.

Tāpēc man vajag pavadoņus manā ceļā - speciālistu pakalpojumus," raksta Iveta.

Kā raksta sieviete, šis ir laiks, kad ir jāpārkāpj savam ego un apziņai, ka viņa visu spēj pati. Lai nodrošinātu atveseļošanos Ivetai nepieciešama palīdzība pakalpojumu nodrošināšanai, kurus nesedz apdrošināšana.

Iveta uzskaita nepieciešamās lietas:
"1. Janvārī vai februārī - kad ķīmijterapeite atzīs par lietderīgu, gribu veikt PET kompjūtertomogrāfiju ķermenim, kas nosaka vēža šūnu esamību visā ķermenī. Tas maksā ap 1150€.
2. Ķermeņa detoksifikācija, attīrīšana, līdzsvarošana. Es sadarbojos ar imunoloģi un vēža šūnu pētnieci- tie ir uztura bagātinātāji. Vidēji 300€ mēnesī vismaz kādu pusgadu.
3. Fizioterapija un psihoterapija, arī meditācijas. 200 €mēnesī, domāju, ka vajag šādu režīmu veselu gadu. Ķermeni vingrināt vajag gan muskuļu darbības atjaunošanai, gan kaulu stiprināšanai pēc ķīmijterapijas.
4. Es zinu, ka neietilpstu tradicionālā vēža slimnieka statusā - to man saka visi ārsti, terapeiti un speciālisti, kurus es apmeklēju. Taču man vajadzīga arī ir sava rehabilitācijas programma, kad nav tipiska. Paļaujoties intuīcijai, man atnāca info, ka man ir jāaizbrauc uz nevis tipiskajām sanatorijām, bet uz Baikāla ezeru uz meditācijām šamaniskajā salā- sakārtot galvu klusumā. Te es meklēju arī līdzbraucēju uz 7 dienām 2017.jūlijā. Drīkst piedāvāt arī savu pieredzi, ieteikumus, kontaktus, bet nedrīkst censties mani no tā atrunāt. Brauciens izmaksā uz 1500€," uzskaita sieviete.

Avots un kontakti

Veselība

Ārstu biedrības nosodītais Edgars Mednis, kuram ir ne tikai homeopāta, bet arī pediatra sertifikāts, ar profesijai neatbilstošiem izteikumiem dalījies jau agrāk, pirms Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas nomelnošanas saistībā ar difterijas gadījumiem. Iepriekš Ārstu biedrība bezdarbībā vien plātīja rokas, bet šoreiz izskanējis vismaz skaidrs nosodījums. Taču joprojām nemainīgi Mednis var praktizēt kā sertificēts, proti, valsts atzīts ārsts, ziņo "De facto".

Svarīgākais