Griķu diēta ātram svara zudumam

© Kristaps Kuhaļskis/ f64 photo agency

Svara zudums ar Griķu diētu nav izsalkums , bet efektīvs svara zudums , uzturs ilgums 7-14 dienas . Pēc tam ir nepieciešama pauze , vismaz vienu mēnesi , pēc tam var atkārtot vēlreiz . 2 nedēļas laikā ar griķu diētu jūs varat zaudēt svaru, 7-12 kg , un tajā pašā laikā , tas attīrītu ķermeni un  kuņģa-zarnu traktu . 

KĀPĒC griķu diēta ar jogurtu noderīga ? Griķi - ir vieni novisvairāk noderīgākiem dietaloģiskiem līdzekļiem, salīdzinot ar citiem graudaugiem - produkts satur daudz olbaltumvielu , aminoskābes, dzelzs, magnija , kālija , fosfora un joda , vitamīnus B1 , B6, R.

Griķi -kā uztura produktu , iesaka speciālisti pret- diētu anēmiju , hipertensiju , tūsku , aknu slimību . Kosmetologi uzskata,ka griķi ir vienus no " skaistumkopšanas produktu"pamatiem , kas baro ādu , matus un nagus .

Kefīrs , piemēram, piena produktu olbaltumvielu avots un kalcija , no kefīra mēs iegūstam vitamīnus A , B2, B12 . Kefīrs ir ieteicams daudzu slimību , tas uzlabo gremošanu , tādējādi palīdzot novērst toksīnus un atkritumus , pienskābes baktērijas un spēj tikt galā ar uzpūšanas , kas veidojas zarnās , griķu diēta ar jogurtu normalizē zarnu darbību, un atbrīvojas no toksīniem , samazina simptomus- dermatītu , kā arī attīra aknas .

Griķu recepte

Recepte ir pavisam vienkārša griķus novāra, atdzesē un lieto kopā ar kefīru.

Griķu diēta , efektīva svara zudēšanas recepte : Griķus atļauts ēst tik daudz, cik vēlaties ( bez Garšvielām , mērcēm un sāls ) , ir vēlams , lai pēdējāsvakariņas būtu4-5 stundas pirms gulētiešanas . Ja tas ir absolūti nepanesams :)) , jūs varat lietot arī mazliet jogurtu . 1 litrs 1 % jogurta .

Kefīru ir vislabāk dzert pusstundu pirms ēšanas vai pusstundu pēc .

Dzert ūdeni vajag : tik daudz, cik vēlaties ( bet ne mazāk kā 1,5 litri ) bez gāzes , zaļo tēju ( varat pievienot citronu ) ,kā arī vitamīnu zāļu tējas bez cukura .

Atcerieties,lai intensīvi zaudētu svaru- jālieto pietiekami daudz šķidruma ,un jūs zaudēsiet svaru daudz aktīvāk . Piezīme : Visam papildus ir ieteicams lietot multivitamīnus .

Dārzeņus vai augļus ir labāk ēst atsevišķi. Izņemot ābolus , tos var droši apvienot ar griķiem . Un vēl daži padomi, lai panāktu svara zudumu : Griķus , izmanto bez sāls kas veicina liekā ūdens uzkrājumu organismā . Bet sāls trūkums var izraisīt vājumu , galvassāpes un zemāku spiedienu .

Jums nevajadzētu arī spīdzināt sevi , nedaudz sāli var pievienot katrā nākamā porcijā , lai kompensētu tās trūkumu ! It īpaši sāls trūkums var rasties, ja jūs daudz svīstat ( aktīvi nodarbojoties ar sportu vai karstā laikā ) . • Ja Jums ir reibonis , jūs varat apēst tējkaroti medus . Alternatīvi , jūs varat izšķīdināt tējkaroti medu ar glāzi ūdens un iedzert. Neuztraucieties par šo nelielo atkāpi no diētas ,tas ir nepieciešams lai kompensētu zaudēto glukozi .

Griķu diēta - tā nav badošanās , bet ir jābūt bada sajūtai, bet ja griķi nelien rīklē , tos var pagatavot ar sīpoliem , ķiplokiem , zaļumiem , sojas mērci ( bez sāls ) , citronu sulu.

Atvieglotā griķu diētas versija.

Ievērojot to var zaudēt svaru 2-3 kg , un tīru kuģi . Recepte -terapeitiskā griķu diēta : Brokastis . Griķu vārīti ūdenī bez sāls un garšvielām . Turklāt, jūs varat izvēlēties ēst 125 gramus liesa biezpiena , 125 g jogurta , 2 šķēles cieto sieru .

Pusdienas . salāti no svaigiem zaļajiem dārzeņiem , 100 g vārītas liesas liellopu gaļas , Snack : ābolu vai 125 g beztauku jogurts .

Vakariņas . Griķus vāra ūdenī ar dārzeņiem ,un nedaudz sojas mērci . Šāda diēta spēj zaudēt svaru diezgan efektīvi , vienlaikus nodrošinot organismu ar vitamīniem un olbaltumvielām. Jūs varat pievienot grieķiem viegli apceptus augu eļļā sīpolus ( ne vairāk kā 1 ēdamkaroti eļļas dienā ) . Jūs varat dzert jebkurā daudzumā ūdens , tēja bez cukura un ierobežotā skaitā kompots no žāvētiem augļiem

Sagatavots pēc: http://manikilogrami.blogspot.com/

Svarīgākais