Rīsu diēta paredzēta vienai nedēļai, tās laikā var zaudēt aptuveni četrus kilogramus. To var lietot kā pēcsvētku diētu, lai organisms atpūstos no dažādu ēdienu vai alkohola pārmērības, bet īpaši šī diēta ir ieteicama kā notievēšanas kūres sākuma posms, kura laikā notiek organisma attīrīšana.
Pagatavo tvaicētus rīsus un ēd nelielām porcijām ik pa divām stundām tik daudz, cik organisms prasa. Dienas laikā vari apēst arī vienu vai divus ābolus.
Pagatavo tvaicētus rīsus, pievieno tiem divus banānus un ēd ik pa divām stundām, tāpat kā pirmajā dienā.
Turpini ēst rīsus, taču šodien pievieno tiem pussauju rozīņu un valriekstu. Pēdējo ēdienreizi aizvieto ar nelielu porciju liesa biezpiena vai mājas siera.
Dienas norma - rīsi un pieci mandarīni vai nelieli apelsīni. Vakariņās rīsu vietā ēd vārītu liellopa gaļas šķēli.
Rīsi un 200 grami vīnogu. Pēc vakariņām uz nakti izdzer krūzi silta ūdens ar tējkaroti medus.
Sāc dienu ar krūzi medusūdens, pāris žāvētām aprikozēm un valriekstiem. Pārējā dienas laikā - rīsi, vakariņās viena cieti vārīta ola.
Dienas sākums tāds pats kā iepriekšējā dienā. Dienas gaitā rīsi, vakariņās divi nogatavojušies banāni.
Sāc dienu ar medusūdeni, aprikozēm un riekstiem. Brokastīs - mazais trauciņš biezpiena. Šī diēta nu ir izturēta, turpini ar nākamo ēšanas režīmu un sportu - rezultāti neizpaliks.
Sagatavots pēc ploome.com