Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Veselība

AICINA: Pievērsiet uzmanību vēnu veselībai

© Publicitātes foto

Veselības centrs 4 (VC4) jau astoto gadu pēc kārtas uzsācis pavasara akciju, aicinot sabiedrību pievērst uzmanību vēnu veselībai, saslimšanas riskiem, ārstēšanai un profilaksei.

Akcijas laikā līdz 30. aprīlim Baltijas Vēnu klīnikā un citās VC4 filiālēs venozo slimību diagnostika un vēnu operācijas būs pieejamas par īpašām cenām.

Baltijas Vēnu klīnikas (BVK), Dermatoloģijas klīnikas un Juglas klīnikas vadītāja Zane Rēvalde uzskata, ka ikviena sapnis ir ne tikai skaistas, bet arī veselas kājas. «Viens no faktoriem, kas būtiski ietekmē šī sapņa piepildīšanos, ir veselas vēnas.» Tāpēc, lai pavasari varētu sagaidīt ar veselām kājām, bez smaguma sajūtas, VC4 iesaka pārbaudīt vēnu veselību ar 40% atlaidi un neatlikt flebologa konsultāciju, pēc kuras apmeklējuma būs iespēja izmantot 50 īpašos piedāvājumus. Detalizētāka informācija par akciju: http://ejuz.lv/7k5.

BVK vēnu slimību ārstēšanā piedāvā plašāko diagnostikas un ārstēšanas metožu klāstu Latvijā, tostarp unikālo vēnu ārstēšanu ar biolīmes metodi (VenaSeal sistēma), kas ir nesāpīga, neparedz ne vēnas karsēšanu, ne griešanu, turklāt pilnībā izslēdz nervu bojājumu risku. Nozīmīga metodes priekšrocība ir tā, ka uzreiz pēc operācijas pacients var atgriezties savās ikdienas gaitās.

Šobrīd ievērojamas atlaides ir jebkurai endovenozai vēnu operācijai. Pēc operācijas pacienti saņems BVK izsniegtu kvalitātes sertifikātu – mūža garantiju, ka asiņu plūsma operētajā vēnā neatgriezīsies, bet, ja tas tomēr notiks, pacients saņems ārstēšanu bez maksas. Plašāk par ārstēšanas metodēm: venas.lv/lv/arstesana.

Tāpat īpaši izdevīga bonusu pakete vēnu operācijas veikšanai tiek piedāvāta pacientiem, kuri flebologa konsultāciju apmeklēs VC4 izbraukuma vizītes ietvaros arī citās Latvijas pilsētās.

Baltijas Vēnu klīnika piedāvā

  • 40% atlaidi flebologa konsultācijai ar izmeklējumu (akcijas periodā cena 27,60 EUR)
  • atlaižu kuponu grāmatiņu (konsultējoties pie flebologa) ar 50 īpašiem piedāvājumiem, kur atlaides ir līdz 50%
  • atlaides līdz 150 EUR jebkurai endovazālai vēnu operācijai
  • katrs pacients pēc operācijas tiks iepriecināts ar dāvanu!