Nilam Ušakovam skarbs viedoklis par veselības ministru

© F64

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs nav skopojies ar sarkasmu, paužot savu viedokli par veselības ministru Gunti Belēviču.

Kā zināms, pēdējā laikā veselības nozares vadītājs ir nācis klajā ar vairākām neviennozīmīgām replikām, kas sabiedrībā uztvertas ar dalītām jūtām. Tā, piemēram, G. Belēvičs ir bijis visnotaļ atbalstošs homeopātiskajiem medikamentiem, uzskatot tos par pilnvērtīgiem ārstniecības līdzekļiem. Tāpat ministrs ir apgalvojis, ka daudzās pacientu sūdzības par mediķu paviršo attieksmi slimnīcās ir stipri pārspīlētas.

N. Ušakovs ministra darbību komentē šādi: "Guntis Belēvičs uzskata, ka visi paceientu stāsti par nesaņemto palīdzību slimnīcās, ir "pīlītes" un "pilnmēness". Ar šādu ministru vecais joks par ceļmallapas ārstnieciskajām īpašībām pārstāj būt smieklīgs un kļūst par daļu no veselības nozares reformas."

Veselība

Jau kopš mazotnes vecāki, vecvecāki, pēc tam arī bērnudārza audzinātājas un skolotājas sākumskolā uzstāj, ka ir jādzer ūdens. Tā ir mācība, kas apgūstama pietiekami agri, lai saprastu vēlāk, ka ikdiena bez ūdens nav iedomājama. Un tas viss - veselības labad.

Svarīgākais