Iegūsti fantastisku vidukli, reizi dienā izpildot trīs vienkāršus vingrinājumus

© healthyfoodteam

Slaids un stingrs viduklis tiek uzskatīts par ārkārtīgi pievilcīgu. Šeit apkopoti trīs vingrinājumi, kurus izpildot, pie tāda izdosies ļoti ātri tikt.

1. Vingrinājums. Apgulies uz vēdera un atspiežoties pret roku apakšdelmiem, pacelies atspiediena pozīcijā. Tad balstot svaru uz apakšdelmiem, paplet abas kājas un saliec tās atkal kopā. Atkārto šo vingrinājumu 20 reižu. (skat. 2. attēlu)

2. Vingrinājums. Paliekot šajā pašā pozīcijā, pārmaiņus pievelc pie vēdera te labo, te kreiso kāju. Atkārto šo vingrinājumu 10 reizes ar katru kāju.(skat. 3. attēlu)

3. Vingrinājums. Apgulies uz muguras, pacel gaisā kājas un saliec tās 90 grādu leņķī. Tad saliec rokas aiz galvas un uztaisi vismaz 20 “presītes”. Kad tas izdarīts, izstiep kājas un pārmaiņas pievelc pie vēdera te labo, te kreiso kāju, kurai pretim liecies ar pretējās rokas elkoni. (skat. 4. un 5. attēlu)


Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com

Veselība

Breika dejotājiem ir izteikts brīdinājums par "breika deju izaugumu", ko izraisa bieža griešanās uz galvas. Ārstu paziņojums seko neparastam gadījumam, kurā kādam dejotājam uz galvas izveidojās konusa formas masa, vēsta “The Independent”.

Svarīgākais