Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Veselība

Drosmīgi: Apkārtējo apsmieta meitene parāda ādas nepilnības fotografējoties bikini

© Hotspot

Pusaudze, kura iepriekš saņēmusi nepatīkamas piezīmes par dzimumzīmēm, kas klāj visu viņas ķermeni, drosmīgi pozējusi bikini un pierādījusi, ka ir apmierināta ar savu ķermeni.

Ciāra Svaringena vairāku gadu gaitā skolā tikusi bieži apsaukāta un apsmieta viņas ķermeņa dēļ, kurš viss ir klāts ar dzimumzīmēm. Bet nu 19 gadus vecā meitene ir iemīlējusi savu ķermeni, un apgalvo, ka ir lepna būt atšķirīga no pārējiem.

Jaunā sieviete, kura skolā dēvēta par "plankumaino suni" cieš no slimības, kuras rezultātā 70% no viņas ķermeņa pārklāti ar tumšakās krāsas pleķiem un dzimumzīmēm. Šāds ādas stāvoklis skar katru 500 000 cilvēku pasaulē. 

Kopš bērnības Ciārai nāciest paciest aizskarošus komentārus gan no bērniem, gan pieaugušajiem. Jaunā sieviete norāda, ka katrs no gadījumiem pamatīgi iedragājis viņas pašapziņu, taču nu viņa ir spējīga to visu paciest un ir lepna par to, kāda ir.

Drosmīgā jaunā sieviete norāda, ka saglabāt pozitīvismu viņai palīdz arī ģimene. Meitene atceras, ka lai viņu nomierinātu uzsākot skolas gaitas, viņas mamma pateikusi, ka katrs tumšais ādas pleķis vai dzimumzīme ir enģeļa skūpsts uz viņas ķermeņa. 

Sievietei jāsaglabā arī īpaša piesardzība atrodoties saules gaismā, jo viņai ir daudz lielāka iespēja saslimt ar ādas vēzi. Lai gan viņas vecāki jau meitenes bērnībā interesējušies, vai dzimumzīmes iespējams ķirurģiski noņemt, ārsti norādījuši, ka tas ir pārāk bīstami un nedos vēlamo rezultātu, jo tās parādīsies atkal un atkal no jauna.

Šobrīd 19 gadus vecā Ciāra ir beigusi vidusskolu un strādā par pārdevēju apavu veikalā.