Ārkārtīgi skaista 73 gadīga sieviete dalās ar savu "mūžīgās jaunības" noslēpumu

© miaminewtimes.com

Kā zināms, bērni sapņo ātrāk pieaugt, taču pieaugušie prāto kā saglabāt savu jaunību pēc iespējas ilgāk. 73 gadīgā Annette ir atradusi atslēgu mūžīgai jaunībai un šokē pasauli ar savu jauneklīgo izskatu.

Lai arī varētu padomāt, ka Annettes vecumam nepiedienīgi lielisko izskatu varētu meklēt gēnos, diemžēl, gan viņas māte, gan vecmāmiņa nesasniedza 50 gadu vecumu un mira no krūts vēža.

 Annettes ģimenei svešs nav arī cukura diabēts. Taču pārsteidzoši skaistā sieviete par veselību nevar sūdzēties, viņa pat neatceroties, kad pēdējo reizi bijusi saaukstējusies vai lietojusi medikamentus.

Annette uzskata, ka ne viss ir ierakstīts gēnos „Protams, ģimenes veselības vēsturei ir liela nozīme un tā var būt kā pielādēts ierocis, taču tieši dzīvesveida izvēle būs noteicošais, vai šis ierocis kādreiz izšaus. Slimnīcas ir pilnas ar cilvēkiem, kuri ar karotēm un dakšām paši sev izrakuši kapu.”

Jauneklīgā sieviete atklāj, ka 21 gada vecumā aizsākusi savu veselīgo dzīvesveidu, nolemjot kļūt par veģetārieti. Taču vēlāk, viņa kļuva par svaigēdāju, kas ir viena no vegānu apakšgrupām. Viņas diētā ietilpst augļi, dārzeņi, pākšaugi, rieksti un sēkliņas, kurus uzturā, pārsvarā, lieto gandrīz neapstrādātus. Savā piemājas dārziņā viņa audzē visu nepieciešamo, lai saglabātu kā savu izskatu, tā arī savu veselību.

Annette izskatās tik jauna, ka dažkārt cilvēki padomā, ka viņas vīrs, kurš  ir tikai deviņus gadus vecāks, ir viņas vectēvs.

Annette jau ir iemantojusi zināmu popularitāti. Viņa ir piedalījusies dažādos šovos, izdevusi savu DVD, bukletus, grāmatas un piedalījusies dažādos projektos, lai popularizētu savu dzīvesveidu. Un neapšaubāmi- pieprasījums ir liels, jo ikviens vēlas zināt mūžīgās jaunības atslēgu.

Informācija sagatavota pēc miaminewtimes.com

Veselība

Slimību un profilakses kontroles centram (SPKC) epidemioloģiskajā izmeklēšanā apzinot 45 personas, nav izdevies noskaidrot nesen konstatētā difterijas uzliesmojuma infekcijas avotu, liecina Veselības ministrijas sagatavotā paskaidrojuma vēstule Saeimas prezidijam.