Zaudē svaru un uzlabo veselību PAREIZI masējot pēdas

© healthyfoodteam.com

Izrādās pēdās atrodas nervu gali, kurus stimulējot iespējams ietekmēt veselību un uzlabot organisma vispārējo stāvokli.

Aplūko pie raksta pievienoto bildi, kurā attēlots, kādi orgāni ir saistīti ar konkrētu pēdas daļu. Lai iegūtu maksimāli lielu labumu, pēdu masāžas laikā centies izmasēt visu pēdu, tomēr liekot akcentu uz orgānu, kura darbība ir problemātiska.

Pēdas vislabāk masēt tieši pirms došanās gulēt. Tāpat jāpiezīmē – masāžu jāveic regulāri un katra pēdiņa jāmasē vismaz 10 – 15 minūtes, tomēr patērētais laiks ir tā vērts, jo pēdu masāža ne tikai atslābina muskuļus, bet arī stimulē vielmaiņu un uzlabo gremošanu.

Lai novājētu, īpašu uzmanību pievērs pēdas velvei tieši pirms papēža, jeb tur, kur attēlā attēlots kuņģis. Masē šo daļu vismaz 3 minūtes, ar abu roku īkšķiem maigi uzspiežot uz velves vidusdaļas.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com

Veselība

Latvijā potenciāli bīstamā situācijā pašlaik varētu būt vairāki simti bērnu un aptuveni puse pieaugušo iedzīvotāju, kuri nav vakcinēti pret bīstamo slimību – difteriju. Pagājušajā gadā vairāk nekā piecsimt bērnu divu mēnešu vecumā nesaņēma vakcīnu pret difteriju, bet to laikus nesaņēma pusotrs tūkstotis bērnu.

Svarīgākais