5 veidi, kā bez piepūles un ātri iegūt plakanu vēderu

© healthyfoodteam.com

Iegūt plakanu un vingru vēderu gribētos teju katram un ievērojot šos piecus padomus, pie savas sapņu formas izdosies tikt ļoti īsā laika posmā.

1. Ēd vairāk melleņu. Mellenes ir ne tikai gardas, bet arī lieliski dedzina taukus. Mellenēs atrodams liels daudzums antioksidantu, tās satur gan lielu daudzumu C vitamīna un gan šķiedrvielu.

2. Dzer daudz ūdens. Ūdens palīdz darboties iekšējiem orgāniem, stimulē vielmaiņu, turklāt izskalo dažādus toksīnus no organisma. Turklāt, ja dienas laikā izdzer ieteicamās astoņas glāzes ūdens, tīri dabiski samazinās kaitīgo saldo dzērienu un limonāžu patēriņš.

3. Vairāk dārzeņu, augļu, riekstu.  Iekļaujot savā ēdienkartē vairāk svaigu, veselīgu un veģetāru ēdienu ātri vien ir iespējams iegūt sapņu augumu. Dārzeņi satur daudz šķiedrvielu, kuras palīdz attīrīt zarnu traktu, bet rieksti un augļi nodrošina ar enerģijas lādiņu visai dienai.

4. Izgulies. Miega laikā notiek būtiski vielmaiņas procesi, turklāt pētnieki pierādījuši, ka tie ļaudis, kuri naktī guļ vien sešas stundas uzņem aptuveni par diviem kilogramiem vairāk svara kā tie kuri miegā pavada ieteicamās astoņas stundas.

5. Vienmēr ēd labas brokastis. Brokastu izlaišana nepalīdzēs atbrīvoties no liekajiem kilogramiem – tieši otrādi tā veicinās svara pieaugumu. Jāsaprot, ka tieši rīta stundā uzņemto ēdienu organisms vislabāk pārstrādā, tāpat enerģijas pieplūdums no rīta ne tikai liks justies labāk, bet arī samazinās apetīti līdz ar to ēdiena daudzums, kurš tiks ēsts pārējās dienas laikā saruks.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com