Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Veselība

5 vienkārši vingrinājumi figūras uzlabošanai

Lēns skrējiens vai ātra soļošana aptuveni 30 min nodrošina gan labāku pašsajūtu, gan uzlabo ķermeņa apkārtmērus. Aptuveni pēc 20 minūtēm pēc vingrinājuma sākšanas, ķermenis enerģijas ražošanai sāk izmantot uzkrātās tauku rezerves, kā rezultātā pēc šādām regulārām fiziskām aktivitātēm uzlabojas ķermeņa vizuālais izskats © health.com

Kamēr daži no mums izvēlas laiku pludmalē pavadīt sauļojoties, tikmēr vairāki vadošie speciālisti ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē iesaka pavadīto šo laiku, apvienojot patīkamo ar lietderīgo.

Proti, laiku, ko pavadam vienkārši guļot vai sauļojoties pludmalē, labāk pavadīt rūpējoties par savu ķermeni. 

Lai uzlabotu savas ķermeņa aprises nepieciešamas vien pāris minūtes laika. Vingrojot pludmalē nav nepieciešams ne papildus aprīkojumus, ne lieki naudas līdzekļi. Nepieciešams vien nedaudz gribasspēka un motivācijas. 

Treneri aicina ikvienu veikt šādus vingrojumus- pietupienus, pumpēšanos, "kalnā kāpēju", planku un ātru soļošanu vai lēnu skrējienu. 

Izņemot lēnu skrējienu vai sološanu un planku, pārējie vingrinājumi jāveic ar 12-16 atkārtojiem. Regulāri pildot šos vingrinājumus, uzlabojumi ķermeņa apkārtmēros būs redzami jau pēc aptuveni 3 mēnešiem. 

Informācija sagatavota pēc health.com