ŠOKS: Vīrieti dažu stundu laikā nogalina diētas tabletes

© mirror.co.uk

Lielbritānijas iedzīvotāju Krisu Vilkoku nonāvējušas ārkārtīgi bīstamas diētas tabletes, un viņa līgava šobrīd cenšas panākt šo zāļu aizliegšanu, ziņo mirror.co.uk

Kriss nomira kādā liktenīgā aprīļa dienā, kad bija izlēmis iedzert nesen iegādātās diētas tabletes T5. Tabletes izrādījās īpaši stipras un vīrietis nomira slimnīcā, burtiski dažas stundas pēc tablešu lietošanas.

Trīs bērnu tēvs bija veselīgs, 45 gadus vecs vīrietis ar normālu miesas būvi un bez sirds problēmām, tomēr iemesls viņa nāvei bijusi sirdstrieka. Un nav jau brīnums, jo diētas zāles T5 satur milzīgu kofeīna daudzumu, viena tablete ekvivalenta 300(!) kafijas krūzītēm.

Arī tiesu medicīnas eksperti apstiprinājuši, ka Krisa nāves cēlonis bijusi kofeīna pārdozēšana, un šobrīd veselības speciālisti izmeklē šo zāļu izcelsmi un patieso kaitīgumu.

Hetere gan teic – šīs zāles var nopirkt it visur. „Tās zāles var nopirkt jebkur. Cilvēki teikuši, ka tās iespējams nopirkt pat solārijos un sporta zālēs. Nākamreiz tas varbūt iegādāsies un no tām aizies bojā 13 gadīgs bērns,” viņa stāsta un piebilst: „Es gribu brīdināt cilvēkus par to, pasargāt citas ģimenes no šādas nelaimes. Es negribu lai Krisa nāve ir bezjēdzīga.”

Veselība

Breika dejotājiem ir izteikts brīdinājums par "breika deju izaugumu", ko izraisa bieža griešanās uz galvas. Ārstu paziņojums seko neparastam gadījumam, kurā kādam dejotājam uz galvas izveidojās konusa formas masa, vēsta “The Independent”.

Svarīgākais