SKUMJI: Vēzi atklāj vairākiem ģimenes locekļiem reizē

© cnn.com

Neticami smags dzīves periods piemeklējis kādu ģimeni ASV.

Pēdējo 3 gadu laikā ģimeni piemeklējušas vairākas nelaimes. 2012.gadā 6 gadus vecajam puisēnam Kolinam konstatēta leikēmija. 2013.gadā plūdu rezultātā cietusi ģimenes māja. 2014.gadā vientuļajai, divu bērnu mammai Šerilai konstatēts krūts vēzis.

Sieviete uzskatīja, ka nepastāv iespēja, ka pēc vēža ārstēšanas izdosies izdzīvot gan viņai, gan viņas dēlam, tāpēc viņa klusībā cerēja, ka tieši mazais puisēns būs tas, kurš izdzīvos.

Kolins un Šerila regulāri izgāja ķīmijterapijas kursu, tomēr, lai mazinātu skumju un nomāktības sajūtu, mājas tika padarītas par vietu, kur justies laimīgiem.

 „ Mēs izbaudījām katru lietu, kas mūs spēj darīt priecīgus. Mēs rīkojām dzimšanas dienas ballītes, gājām uz zoodārzi. Es uzskatīju, ka mani bērni ir pelnījuši pašu labāko, ko tajā brīdī spēju dot.”

Lai gan sieviete spēja būt stipra un saņemties brīžos, kad atradās kopā ar bērniem, naktis bija tas laiks, kad viņa salūza.

Šie trīs gadi šai ģimenei bijuši īpaši smagi, tomēr 2015.gadā viņi saņēma labas ziņas-Šerila ir izārstējusi vēzi, un ārsti prognozē, ka tas notiks arī ar mazo puisēnu.

Informācija sagatavota pēc cnn.com

Veselība

Ārstu biedrības nosodītais Edgars Mednis, kuram ir ne tikai homeopāta, bet arī pediatra sertifikāts, ar profesijai neatbilstošiem izteikumiem dalījies jau agrāk, pirms Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas nomelnošanas saistībā ar difterijas gadījumiem. Iepriekš Ārstu biedrība bezdarbībā vien plātīja rokas, bet šoreiz izskanējis vismaz skaidrs nosodījums. Taču joprojām nemainīgi Mednis var praktizēt kā sertificēts, proti, valsts atzīts ārsts, ziņo "De facto".

Svarīgākais