Sieviete gadu nelieto kosmētiku – rezultāts tevi pārsteigs!

© healthyfoodteam

Pasaulē, kur jaunākās tendences nosaka slavenības un kosmētika, kāda amerikāņu mājsaimniece izlēma veikt krasas pārmaiņas. Viņa izlēma veselu gadu nelietot kosmētiku, neapmeklēt frizieri un citus sievietei nepieciešamos speciālistus, kā arī neiepirkties.

Fēbe Bakere – Hīda stāsta, kāpēc izlēma par labu šādām pārmaiņām: „Es negribēju stāvēt pie spoguļa un justies nomākta. Es vienkārši negribēju to turpināt.”

Tomēr pēc lēmuma pieņemšanas sievieti reizēm māca šaubas, jo bija nepieciešams atrast veidu, kā justies labi un būt apmierinātai ar sevi.

Fēbe par savām pārmaiņām par sarakstīja grāmatu „Skaistuma eksperiments” (The Beauty Experiment), kurā viņa paskaidro, kur lika visus skaistumkopšanas līdzekļus, kā arī dalās savā pieredzē.

Uz šādām pārmaiņām sievieti mudināja meitas piedzimšana, jo viņa vēlējās meitai parādīt, ka viņai viss ir kārtībā, un sieviete ir skaista arī bez kosmētikas.

Fēbe neuzskata, ka visām sievietēm vajadzētu pārtraukt lietot kosmētiku, jo arī viņa saskārās ar situācijām, kad skropstu tuša vai kāds cits kosmētikas līdzeklis būtu noderējis.

Pozitīvais aspekts, kas tika atklāts ar šo pētījumu, bija iespēja ietaupīt ievērojamu naudas summu.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com