5 produkti, no kuriem atsakoties, ātri kļūsi slaida

© healthyfoodteam.com

Šeit apkopoti pieci organismam viskaitīgākie ēdieni no kuriem jāatsakās, ja vēlies iegūt slaidas formas.

Kartupeļu čipsi. Viena neliela porcija kartupeļu čipsu satur ļoti daudz eļļas un ļoti maz vērtīgu vielu. Turklāt, ja tiek apēstas, piemēram, vien trīs čipsu pakas nedēļā, tad papildus tu iegūsi 23400 liekas kalorijas, kuras jāpatērē, lai nepieņemtos svarā.

Makaroni. Gandrīz visiem garšo makaroni ar sieru,  sviestu vai dažādāk  mērcēm. Tomēr izrādās -  viena vidēji liela porcija makaronu satur ap 543 kalorijas, turklāt, tas ir nemaz neieskaitot to gardo mērci,  pagatavotu no siera vai gaļas, kura tiek baudīta kopā ar pastu.

Desiņas. Vai desas ēd brokastīs vai kā uzkodu pusdienlaikā, tās jebkurā gadījumā ir un būs ļoti neveselīgas ķermenim. Viena cūkgaļas desiņa vidēji satur 217 kalorijas, kuras neiztērētas pārvēršas liekajos taukos. Ja tev garšo desiņas, atrodi treknajām cūkgaļas desiņām labu alternatīvu. Par tādu var kļūt veģetārās sojas vai vistas desiņas.

Cepta vista. Ja vista ir cepta eļļā, tad 100 grami baltās gaļas  saturēs 400 kaloriju. Ja vēlies vistu pagatavot diētiski un veselīgi, izvēlies to cept bez eļļas vai cepeškrāsnī.

Kartupeļi "frī”. Šādi pagatavoti, eļļā vārītim kartupeļi nekad neveicinās svara zudumu. Ja vēlies novājēt, tad aizmirsti par šāda ēdiena eksistenci1 Bet, ja kādreiz tomēr kādu kartupeli sakārojas, tad atceries - 100 grami kartupeļu „frī” satur 570 kaloriju.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com

Svarīgākais